Adela Popescu a împlinit 31 de ani! Cu cine a petrecut de ziua ei şi unde

adela_popescu.jpg

adela popescu
Adela Popescu a trecut prin coșmarul prin care trec multe mămici la începutul diversificării micuțului Alexandru
foto: Arhiva Personală

Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” este răsfăţata familie în acest sfârşit de weekend şi nici măcar vremea de afară nu poate să-i strice buna dispoziţie. Vedeta se află acasă, la părinţi, şi profită din plin de timpul petrecut cu familia. Adela Popescu a publicat pe contul de socializare o imagine în care apar cei doi părinți ai săi. Soţia lui Radu Vâlcan a ținut să sublinieze că se află cu toţi ai ei, la munte.

parinti_adela_popescu.jpg

adela popescu zi de nastere parinti acasa
Părinţii vedetei sunt cei mai fericiţi că Adela a venit acasă, la Şuşani
Foto: arhivă personală

Cu doar câteva zile înainte, vedeta declara că nu îi plac petrecerile mari şi că de obocei petrece de ziua ei doar cu familia.   

Adela Popescu şi Radu Vâlcan (40 de ani) s-au căstorit în urmă cu doi ani. Cei doi au vrut o nuntă secretă şi au ales o cabană de lux de la Gura Siriului (judeţul Braşov), în mijlocul unei păduri, eveniment pe care l-au organizat chiar la apusul soarelui. Alături de rude şi de prieteni, mirii au petrecut atunci într-un decor de vis, la iarbă verde, sub cerul liber, aşa cum se poartă acum la nunţile-VIP. Mireasa a purtat o coroniţă de flori pe cap, o rochie vaporoasă şi a avut un buchet compus din mure sălbatice, hortnesii, bujori şi iederă.

 

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5