Adela Popescu a fost externată, dar stă în continuare ca pe ace: "M-am speriat după ce am făcut febră"

adela-popescu-spital.png

Adela Popescu a intrat vineri în direct la "Vorbește lumea", iar spre seară a fost externată
foto: captură PRO TV

Vești bune pentru familia și fanii Adelei Popescu. Prezentatoarea de la "Vorbește lumea" (PRO TV) a fost externată vineri seara, după 5 zile de spitalizare și de emoții. Vedeta a continuat însă și acasă tratamentul cu antibiotic injectabil, iar investigațiile continuă, pentru că încă nu se știe care fost cauza problemelor digestive cu care s-a confruntat Adela.

Adela Popescu s-a internat luni noapte, în jurul orei 3, și a fost externată vineri, 26 iunie, spre seară. Vedeta a ajuns la Urgență cu dureri puternice de burtă, iar medicii au identificat o inflamație în zona în care se termină colonul și începe apendicele. De altfel, pe 14 noiembrie 2016, Adela a mai ajuns la Urgență, direct de la emisiune, și a fost băgată în operație, cu diagnosticul de peritonită.

Adela Popescu: "Sper să nu fie ceva grav"

Vineri, ea a intrat într-un dialog pe Skype cu colegul ei, Cove, la "Vorbește lumea", și a explicat cum se simte. "Să știi că ieri de dimineață (n.r. joi) nu era foarte liniștită, căci începusem să fac temperatură, nu avusesem până atunci, și mă durea în continuare burta destul de tare și eram cam speriată, nu-mi prea ardea de glume. Însă, după ce am mai făcut un set de analize am văzut că inflamația și infecția scad, scăzuse și temperatura, burta începea să nu mă mai doară, la ecografie lucrurile arătau din ce în ce mai bine. Voi continua câteva zile acasă să mai fac acest antibiotic, probabil că o să rămân cu branula. Dar sunt bine, sunt veselă, tu mă știi că greu mă întristez. Trebuie să mai fac câteva investigații, pentru că noi acum rezolvăm problema de acolo, dar trebuie să descoperim ce anume a cauzat-o. Vom mai face câteva investigații și acum, și săptămâna viitoare, sper să nu fie ceva grav, adică NU are cum să fie ceva grav", s-a încurajat Adela.

adela-popescu-branula.png

Adela Popescu a rămas cu branula pentru a continua tratamentul
foto: Instagram

Prezentatoarea TV a mai spus că nu și-a făcut griji legat de copii, căci Alexandru e cu mama ei, la Șușani, iar mezinul Andrei a rămas în grija bunicii paterne, la București. Sâmbătă, Adela Popescu a apărut și pe rețelele sociale, cu o fotografie de la piscină, în care se vedea că încă are branula. A scris și in mesaj optimist: "All good"!

Citește și:

Adela Popescu, primul mesaj de pe patul de spital: «Nu mai puteam de durere». Ce i-au descoperit medicii

Adela Popescu și-a panicat colegii de la „Vorbește Lumea”! Motivul pentru care n-a ajuns în emisiune

Loading...
 
 

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1