Adela Popescu, disperată că stă departe de bebeluş şi nu-l mai alăptează!

adela_popescu.jpg

adela popescu
Adela Popescu este mămica unui băieţel
foto: Arhiva Personală

Operată de urgenţă după ce a acuzat puternice dureri abdominale, Adela Popescu nu are doar probleme de sănătate, ci şi o îngrijorare firească ce apus stăpânire pe ea. Proaspăta mămică a ţinut neapărat să se întoarcă rapid acasă şi să-i fie alături băieţelului ei Alexandru, în vârstă de doar cinci luni, mai ales că actriţa alăptează la cerere, dar medicii i-au interyis deocamdată acest lucru.

Numai în pielea Adelei Popescu să nu fii! Prezentatoarea "Vorbeşte lumea" a ajuns luni de urgenţă la spital, cu dureri insuportabile. După mai multe investigaţii, care s-au întins pe durata a două ore, vedeta a fost băgată de urgenţă în operaţie pentru că medicii au constatat că suferea de peritonită. Mai exact, Adela avea simptomele unei apendicite care s-a complicat şi această problemă de sănătate i-a cauzat multe neplăceri. Soţul actriţei a intrat în direct prin telefon la Antena Stars şi a povestit că proaspăta mămică a trecut prin clipe de coşmar, mai ales că acest lucru s-a întâmplat la scurt timp după naştere. Adela Popescu a devenit mămica unui băieţel superb, pe nume Alexandru, pe care l-a adus pe lume în urmă cu cinci luni după un travaliu chinuitor. Pentru că încă se află în spital şi deocamdată medicii nu i-au spus o dartă clară la care se poate externa, recuperarea fiind ceva mai dificilă, sarcina grea a hrănitului i-a revenit tăticului Radu Vâlcan care s-a plâns că nu a pus geană pe geană toată noaptea.     

"Am avut o noapte albă. Cred că am reuşit să mă descurc, dar nu este uşor. Mamele care alăptează sunt nişte eroine. Un copil îţi face o noapte albă, dar fericită, în acelaşi timp. Cel mai greu este că mama lui Alexandru nu se află lângă noi. Şi Adela am simţit să este foarte tristă din această cauză, că este departe de bebeluş", a spus Radu Vâlcan la emisiunea lui Mihai Morar. 

Cel mai probabil, actriţa este îngrijorată de faptul că absenţa ei îl va dezobişnui pe Alexandru de hrnătul natural la sân. Este de aşteptat că după operaţia suferită cu anestezie generală, Adela Popescu să-l treacă pe Alexandru exclusiv pe lapte praf.   

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1