Adela Popescu, din nou la «Vorbește lumea»

adela_popescu_cove.jpg

adela popescu coveCove a primit-o pe Adela cu brațele deschiseFoto: arhivă personală
adela popescu, adela popescu vorbeste lumea, vorbeste lumea, adela popescu baietel, adela popescu alexandru, adela popescu cove, adela popescu radu valcan
de Teodora Ștefanov

Adela Popescu (29 de ani) este cea mai fericită mămică. În urmă cu o lună și o săptămână l-a adus pe lume pe Alexandru, fiul pe care îl are cu Radu Vâlcan, soțul său. Viața în trei este de poveste, iar Adela se desprinde cu greu de băiețelul său, cu care și-ar dori să petreacă tot timpul din lume.

Cu toate acestea, și dragostea de lumea televiziunii este mare, căci Adela a rezistat doar o lună departe de lumina reflectoarelor. Emisiunea pe care a prezentat-o înainte de a-și lua concediu alături de Cove, "Vorbește lumea", nu a mai obținut aceleași audiențe bune de când ea a plecat. Cu toate că producătorii au încercat să atragă telespectatorii printr-o rețetă inedită, aceea de a aduce câte o vedetă feminină în fiecare săptămână în postura de coprezentatoare, nimeni nu s-a ridicat la nivelul Adelei. Telespectatorii s-au obișnuit cu ea și au îndrăgit-o, iar artista s-a decis să le facă o surpriză, așa că s-a întors "pe sticlă". Doar pentru o săptămână, însă. Deocamdată.

"Dat păpica bine la băiat, culcat cu mamaie, venit la emisiunea mea preferată, întors când băiatul se trezește", a scris Adela pe Instagram, unde a și publicat o imagine din platou.

Loading...

Citește și