Adela Popescu a cumpărat cadouri de Crăciun pentru cei dragi de la un târg din Capitală

Adela Popescu a cumpărat cadouri pentru Crăciun

Adela Popescu a cumpărat cadouri pentru Crăciun
FOTO: Arhiva personală

Adela Popescu a făcut deja cumpărăturile de sărbători si a ales cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi de la un târg de Craciun din Capitală unde a fost însoţită de nepoţelul ei, Alex.

“Am plecat să colindăm Domn, Domn să înalţăm… În sensul că am plecat să colindăm magazinele, tarabele,targurile. Nu am continuat pelerinajul pentru ca aici am găsit cam tot ce mi-am dorit. Globuleţe de pom din porţelan, papuci pufoşi de casă, decoraţiuni de pom, ciocolată de casă, bijuterii, parfumul Moon by Dana Rogoz, dar şi produsele PNK Forward inspired by Adela Popescu”, a scris actriţa pe blogul ei personal.

Bucureştenii pot găsi acolo cele mai cele mai inspirate, creative si delicioase variante de cadouri. Peste 80 de expozanţi din toată ţara se întrec în oferte şi cadouri cu dichis.

Brăduți în miniatură, plantați în ghivece şi oferiţi într-un ambalaj personalizat din hârtie ecologică sau săculeți de iută, însoţiţi de un mesaj original, globuri de sticlă pictate manual, ornamente din lemn care reprezinta modele vechi de peste 100 ani, decoraţiuni eco parfumate din anason sau scorţişoară, coroniţe din brad sau măceşe, decoraţiuni inedite de sezon îşi vor cauta stăpânii pe care să îi răsfeţe în cele mai frumoase zile ale anului.

Adela a fost însoţită de nepoţelul ei, Alex

Adela a fost însoţită de nepoţelul ei, Alex
FOTO: Arhiva personală

Dulciuri din ciocolata belgiană în forme atractive de casute, brazi cu broderii, castele, fulgi de zapada, toate desprinse parca din povesti, delicatese siciliene din pasta de marțipan, fructe si samburi trasi in ciocolata, casute din turtă dulce, cozonaci si placinte, torturi in miniatura si briose frumos decorate, toate acestea indulcesc atmosfera târgului de Craciun.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1