Adela Popescu, criticată pentru că folosește batista bebelușului. Reacția vedetei

adela-popescu.jpg

adela popescu portret
Adela Popescu, fericită că fiul ei s-a împrietenit cu batista bebelușului
foto: arhivă personală

Fericită că puștiul ei folosește batista bebelușului fără să protesteze, Adela Popescu a făcut public pe pagina personală de Facebook un filmuleț în care Alexandru ține liniștit dispozitivul de curățat nasul, atașat la aspirator. Criticile nu au întârziat să apară, iar Adela a răspun cu eleganță și mult umor.

Batista bebelușului este, fără îndoială, coșmarul multor mămici. Dispozitivul menit să curețe nasul copiilor care nu pot încă să-l sufle singuri eficient îi sperie atât de mult pe micuți, încât ceea ce ar trebui să fie un gest de rutină durează foarte mult și vine la pachet cu multe lacrimi.

După multe negocieri cu fiul ei de doi ani și jumătate, Adela Popescu a reușit să-l obișnuiască pe Alexandru cu batista bebelușului. Mai mult, puștiul ține singur furtunul atașat la aspirator. Mândră nevoie mare, vedeta s-a lăudat cu el pe pagina personală de Facebook.

Adela Popescu, criticată pentru că folosește batista bebelușului

Cele mai multe mămici au felicitat-o pe Adela pentru această mică victorie, însă nu au lipsit vocile critice. Cel mai vehement a fost un bărbat care a acuzat-o pe vedetă că își neglijează copilul. ”De ce nu te ocupi de copil? Cu aspiratorul? Pe bune? Și eu am copii dar așa ceva nu pot să concep. Ce faci toată ziua? Pe bune? În afară de Facebook mai știi ceva?”, a scris bărbatul în dreptul filmulețului cu Alexandru.

Imediat, o amică virtuală a Adelei a adăugat un ton glumeț discuției, iar vedeta a intrat în joc. ”Adeluca, ocupa-te, dom’le, de copil! Când o să ai doi, îi pui să își facă unul la altul!?”, a scris prietena Adelei, făcând aluzie la faptul că vedeta este însărcinată și urmează să aducă pe lume încă un băiat, la mijlocul lunii decembrie.

”Normal. Să-și măsoare temperatura reciproc, să își dozeze singuri siropul, să dea drumul la aragaz. Păi eu am timp de așa ceva?”, a venit răspunsul plin de umor al Adelei.

Cum era de așteptat, alți internațuți i-au reproșat Adelei că folește acest dispozitiv în condițiile în care fiul ei, în vârstă de doi ani și jumătate, ar fi trebuit să știe deja să-și sufle singur nasul. ”Nu sunt de acord cu metoda aspiratului, în special la un copil așa mare. Bebe meu are doi ani și își sufla nasucul singur”, i-a scris cineva.

”Și el își suflă nasucul singur, dar nu eficient, mai ales în perioadele în care are muci din abundență. Nici eu nu fac exces de această metodă, dar înainte de somn mi se pare indicat să îi curăț bine năsucul astfel încît sa doarmă bine”, a răspuns Adela.

 

Citește și:

Cum glumește Andra cu Adela Popescu: ”Am uitat să vă spun că și eu sunt gravidă”

Cum o afectează pe Adela Popescu viciul soțului ei. ”Radu fumează destul de mult”

Loading...

Citește și

  • Adela Popescu s-a născut sub o stea norocoasă şi, în ciuda succesului de care are parte acum, a rămas cu picioarele pe pământ şi foarte modestă. Azi, 8 octombrie, a împlinit vârsta de 32 de ani, iar aniversarea a prins-o la PRO TV, la locul de muncă.

  • adela popescu

    Dimineţile sunt o adevărată provocare pentru Adela Popescu atunci când vine vorba de bucătărie, iar în weekend cu atât mai mult, toată familia fiind acasă. Sâmbătă, prezentatoarea "Vorbeşte lumea" de la Pro Tv a pregătit o omletă, dar soţul ei nu a arătat rezultatul final, ci dezastrul pe care vedeta l-a lăsat în urmă după ce a gătit. Replica prezentatoarei nu a întârziat să apară şi a fost una tăioasă.