Adela Popescu, bântuită de coșmaruri!

Adela Popescu

Adela Popescu
Adela Popescu

Adela Popescu este bântuită de coșmaruri și de cele mai mari temeri ale unei femei care iubește, în cel mai nou clip, “Suflet vândut”, lansat împreună cu Dj Project.

 “Am filmat aproape 20 de ore într-un cadru rupt parcă dintr-un coșmar, într-o locație părăsită, a fost foarte frig, am folosit vânt puternic și foc, toate au ajutat la conturarea poveștii pe care o spune noul nostru single. Personajul meu se confruntă cu cele mai mari temeri ale unei femei care iubește, și anume teama de a pierde sufletul pereche, de a fi dezamăgită și se confruntă cu infernul pe care l-ar provoca ruptura de el. Ca și cromatică, am folosit doar alb și negru pentru că așa sunt visele, mai ales în cazul acesta, când lucrurile își pierd controlul, exact ca atunci când ești încercat de stări extreme”, spune Adela Popescu.

Adela Popescu

Adela Popescu
Adela Popescu

 “Suflet vandut” este al patrulea single lansat de Dj Project. alături de Adela, după hiturile “Bun ramas”, “Vraja ta” și “Fără tine”.: “Noul nostru single vorbește despre momentele în care dragostea excesivă ne face să ne pierdem integritatea fizică și psihică și totuși, avem puterea să trecem peste. Este o piesă sensibilă, dar în același timp plină de forță, iar rezultatul nu poate decât să ne bucure”, declară Gino Manzotti (Dj Project).

Adela Popescu in noul clip

Adela Popescu in noul clip
Adela Popescu in noul clip

 

Loading...

Citește și