Adela Popescu are o sarcină vizibilă după 4 luni: «Burta a crescut mult mai repede!»

adela.jpg

adela popescu bebelus
Adela Popescu se pregăteşte să schimbe iar scutece
Foto: arhivă personală

Prezentatoarea "Vorbeşte lumea" de la Pro TV numără lunile până când va deveni mămică din nou şi i se pare că timpul se scurge parcă mai repede decât la prima sarcină. Adela Popescu le-a arătat fanilor ei că burtica a început să i se contureze deşi are doar 4 luni şi jumătate de sarcină şi parcă şi kilogramele în plus s-au depus tot în timp record.

Adela Popescu va fi în scurt timp mamă a doi copii şi deja o sperie gândul că nu va mai avea timp liber absolut deloc. Dar nimic nu se compară cu emoţia de a-l vedea pe bebeluşul ei cum face progrese de la o zi la alta, aşa că se consolează momentan cu acest gând. Însărcinată în 18 săptămâni, vedeta Pro Tv a povestit pe blogul ei că sarcina decurge normal, iar ea îşi doreşte să nască natural, motiv pentru care face masaj, înot şi şedinţe de kinetoterapie. 

"(...) Să va spun cum stau. Burta a crescut mult mai repede decât la prima sarcina. Parcă și eu am luat mai multe kilograme. Câteva zile de greață, dar nu de speriat, în schimb somnolență la greu. Efectiv îmi cădea capul într-o parte și adormeam. Asta în primul trimestru. Sunt mai relaxată de dată asta, trebuie să mă gândesc puțin să îmi amintesc în câte săptămâni sunt, ceea ce la prima sarcina mi se părea de neacceptat. Știam, și eu și Radu, cu exactitate în câte săptămâni, zile, chiar și minute eram. Pofte nu am, asta și pentru că în general sunt gurmandă, probabil. Îmi doresc să alaptez. Nu știu dacă atât de mult. Pe Alexandru (n.r. primul copil), așa cum știți, l-am alăptat până la 1 an și 11 luni, însă am convingerea că dacă mă opream pe la 1 an și 6 luni ar fi fost mult mai ușoară tranziția către înţărcare", a mărturisit actriţa. Adela Popescu este căsătorită cu Radu Vâlcan dinvara lui 2015. Cuplul aare împreună un băieţel de doi ani, Alexandru. 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • adela popescu insarcinata adela popescu familie

    Adela Popescu a făcut marți, 26 iunie, marele anunț: va deveni mămică pentru a doua oară! Vestea a fost făcută publică în cadrul emisiunii "Vorbește lumea", când Adela a intrat în legătura telefonică cu mama ei!

  • Adela Popescu a devenit mamă în urmă cu doi ani, iar de atunci viața ei s-a transformat radical. Adela Popescu are parte de o frumoasă poveste de dragoste alături de prezentatorul tv, Radu Vâlcan. Cei doi se fotografiază foarte des în ipostaze romantice, iar de curând, Adela a mărturisit că i-a fost foarte dor de el cât timp a fost plecat din țară pentru niște filmări.