Adda a vrut să renunțe la muzică: "Am fost pusă la zid foarte urât"

adddd.jpg

Adda, Lupii, Iti arat ca pot, Minti murdare,
Adda a slăbit 27 de kilograme mâncând sănătos
Foto Instagram

Adda a mărturisit că a avut o perioadă în care nu și-a mai dorit să cânte și a vrut să renunțe de tot la cariera sa muzicală. Dar în toate problemele pe care le-a întâmpinat l-a avut alături pe soțul ei, Cătălin. Artista a vorbit despre începuturile carierei sale, despre momentul în care simțea că nu mai poate continua să cânte și despre cum a reușit să slăbească 27 de kilograme de când a născut.

Pentru Adda nu a fost întotdeauna ușor să fie artist de prestigiu. Aceasta a avut o perioadă tristă atunci când scria piesa "Lupii" și fusese la un pas să renunțe la muzică. Acum Adda își amintește cu regret faptul că a fost aproape să renunțe la cel mai mare vis. Cătălin i-a fost alături în toate momentele de cumpănă iar acum, fiul ei, Alex îi aduce mereu zâmbetul pe buze. Ambii părinți susțin că viețile li s-au schimbat complet în momentul în care a venit pe lume Alex.

"Am fost pusă la zid foarte urât. Am făcut piesa "Minți murdare" când aveam 16 ani, am trimis-o unor prieteni, ei au urcat-o pe YouTube și a făcut 1 milion de vizualizări, oamenii mă strigau în oraș Adda care cântă "minti murdare". Mi s-a părut foarte amuzant.

Când am scris piesa "Lupii" am vrut să mă las de muzică. Am fost pusă la zid de oameni, am avut o prestație proastă și am recunoscut asta.

De când sunt mămică sunt mereu pe fugă, e un haos continuu. Îmi place mult. E frumos. Am așa un izvor nelimitat de bucurie, Alex e bucuria mea nelimitată. Când vreau să fac ceva, mă gândesc să-i fie bine lui Alex.

Mama lui Cătălin are grijă de Alex când nu putem sta cu el, nu ne facem griji atunci când muncim. Amândoi am început de la 0.

Am slăbit 27 de kilograme de la sarcină. De când am venit din spital am început să mănânc sănătos. Fructele îngrașă. Mâncam foarte multe, sunt pline de zahăr. Am mâncat sănătos, nu am mâncat carbohidrați și dulce", a declarat artista pentru AntenaStars.

Soțul ei se simte împlinit în postura de tată și a mărturisit că nu poate explica sentimentul pe care îl are de când Alex a intrat în familia lor. "E senzațional, nu pot să explic. Mi s-a schimbat viața în bine. Sunt niște experiențe unice", a declarat soțul Addei, Cătălin.

 

Loading...

Citește și

  • Orele de nesomn, dar și programul stresant și încărcat pe care îl are Adda se pare că și-au spus cuvântul zilele acestea. Pentru că artista și-a anunțat fanii pe conturile sale de socializare că a ajuns la spital după ce a leșinat pe stradă.

  • adda

    Adda (24 de ani) se pregătește să sărbătorească o lună de când familia i s-a mărit. Artista își face datoria de mamă și a trecut deocamdată cariera pe un plan secund, căci a decis să se dedice lui Alexandru Cătălin și să-i supervizeze fiecare mișcare.