Adda a vorbit despre «stările» ei! Ce înseamnă noul ei serial muzical VIDEO EXCLUSIV

adda.jpg

adda
Adda (23 de ani)
foto: Arhiva Personală
Citeste tot despre: 

De când a lansat cunoscuta piesă „Îți arăt că pot”, Adda (23 de ani) se ține de cuvânt. Artista lucrează la cât mai multe proiecte muzicale și nu se lasă până nu atrage atenția tuturor. Adda a venit în platoul emisiunii Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23.30, la Prima TV, și a vorbit despre cel mai nou proiect al ei, un serial muzical.

Adda face tot posibilul să cucerească industria muzicală românească. Ultimul proiect al ei, „Stările Addei”, este un serial muzical care spune povestea ei. Artista ne-a povestit cum s-a născut ideea acestui serial și cum se simte de când a început să lucreze la el.

Adda a lansat un nou proiect muzical

Întrebată despre stările ei, artista s-a declarat fericită și împlinită: „Starea mea - de fericire, că fac ce-mi place și că, na, cânt pentru oameni și pentru fanii care mă iubesc și mă ascultă, și de oboseală - pentru că nu-i ușor, de exmplu, weekendul ăsta avem trei concerte în aceeași zi”.

Cât despre pasiunea ei, muzica, Adda nu se dă niciodată în lături de la muncă. Orice ar fi, oricât de important este lucrul pe care îl face atunci, muzica este mult mai importantă. Dacă nu are timp, atunci își face: „Mereu am timp să compun, sunt la episodul cinci, este un serial muzical ce s-a lansat pe 15 iunie, pe care cei de-acasă îl pot urmări pe Youtube, pe canalul meu”.  Și se pare că munca ei nu este în van. Artista culege roadele eforturilor depuse prin rețelele sociale și prin satisfacția că oamenilor le place ceea ce face: „Are un impact mai mare decât mă așteptam, foarte multă lume îmi scrie, nu are un impact mai mare decât a avut «Nu plânge, Ană», doar că e la început”. Iar atunci când nu reușește să atingă pe toată lumea din prima, Adda nu se descurajează: „E normal să meargă puțin mai greu, să înțeleagă oamenii mai greu mesajul. Este, totuși, un serial, nu e un single”. Cu toate acestea, continuă să producă și melodii: „Următoarea mea piesă are și ea o tentă populară”, a dezvăluit vedeta. 

La început, Adda a fost emoționată în legătură cu proiectul și nu știa cum vor reacționa oamenii. „Stările Addei” este un proiect foarte important pentru artistă, în care pune foarte mult suflet. Iar acest lucru poate fi observat și de fanii care o urmăresc și o ascultă în serial: „Înseamnă Adda cum este ea cu adevărat. Adică m-am deschis atât de tare în fața oamenilor și m-am arătat eu, așa cum sunt. Piesa care va avea cele mai multe vizualizări se va transforma la un moment dat într-un single”. Cât despre idee, Adda mărturisește că nu a fost ea cea care a născocit proiectul, însă a fost foarte entuziasmată atunci când i-a fost propusă ideea: „A fost ideea PR-ului meu, Edvigia. I-a venit ideea acum un an de zile și abia anul acesta s-a concretizat, pentru că e greu să faci lucrurile astea”. Deși serialul are mai multe episoade, toate se leagă între ele pentru a spune o poveste: „Le-am filmat deja pe toate, mai sunt două, vor fi șapte în total. Este o poveste pentru că fiecare episod are legătură cu celălalt. La anul o să urmeze și sezonul doi, pentru că îmi place foarte mult cum a ieșit și am atâtea idei de piese care probabil nu vor fi niciodată piese de sine stătătoare și nu trebuie lăsate în calculator. Sunt altfel, nu sunt atât de radio-friendly, sunt un film mai... filmul meu”.

Episodul care are cel mai mult succes este unul important pentru artistă: „«Dragă inimă», episodul trei, a prins cel mai bine. Am văzut că foarte multă lume l-a ascultat, are aproape 600.000 de vizualizări. Chiar merge bine și mă bucur foarte mult. Cumulate au deja un milion jumate, ceea ce e foarte bine. Iar canalul meu de Youtube crește, are peste 50 de milioane de vizualizări, chiar am primit premiu de la Youtube”. Pentru a-și menține publicul interesat, Adda nu dă drumul episoadelor prea repede, ci vrea să facă oamenii să aștepte cu drag melodiile ei: „Odată la două săptămâni, ca să le las să respire, să le asculte oamenii, să le înțeleagă. Următorul episod apare peste două săptămâni”.

Pentru emisiunea Click!, artista a păstrat ce a fost mai bun. Adda a cântat melodia din ultima stare, numită «Ziua în care am plecat», care are o importanță foarte mare pentru ea: „Piesa asta am scris-o într-o zi foarte importantă pentru mine, când am luat o decizie importantă și înseamnă mult. Am plecat dintr-o situație care nu-mi făcea bine, și nu e vorba de dragoste. Atunci când ești într-o situație în care ai încercat tot, ai făcut tot posibilul, este bine să pleci ca să lași loc la ceva bun să vină în viața ta”, a povestit ea.

Cât despre nuntă, Adda nu consideră această zi atât de specială, dar asta nu înseamnă că nu este fericită că se căsătorește: „Am primit inelul acum câteva luni. Mă căsătoresc, nu-mi vine să cred, dar, uite, o să fac și pasul ăsta. Nu mi-am dorit niciodată să mă mărit, să am rochiță, să nu-știu-ce, dar, de când sunt cu Cătălin, îmi doresc foarte mult lucrurile astea”. Cu toate acestea, se pare că evenimentul este unul stresant pentru artistă: „În perioada aia, nu știu, cred că o să fiu Bridezilla, o să terorizez pe toată lumea”, a glumit Adda. Iar planurile de casă stau bine, locuința este aproape terminată și bună de... locuit: „Casa... mai e puțin și facem grătarul de inaugurare”, a mai spus ea, fericită.

Vezi aici toate episoadele din «Stările Addei»!

Loading...

Citește și