Adda a vorbit despre depresie: «Mă panicam și plângeam mult»

adda.jpg

Adda a suferit de depresie postnatala
Foto Instagram

Adda și-a deschis sufletul și a povestit despre cele mai grele clipe din viața ei. A fost în depresie, însă a găsit modalitatea de a se vindeca. Totul s-a întâmplat imediat după ce a născut. Adda a suferit de depresie postnatală după ce l-a adus pe lume pe fiul ei, Alexandru.

Adda aflase de mai mult timp despre această problemă psihologică, însă nu crezuse că o va afecta și pe ea. Nu credea că i e va întâmpla și ei acest lucru, însă vedeta a plâns foarte mult în acea perioadă.

"Auzisem de fenomenul des întâlnit al depresiei postnatale, însă nu m-am gândit inițial că voi trece prin asta. Ca orice om, te gândești că nu are cum să ți se întâmple ție. Cred că primele semne au apărut chiar după naștere doar că nu am vrut să trag niște concluzii pripite și am sperat să fie ceva de moment pe un fond de oboseală și consum emoțional foarte mare (...) Mi-am dat seama că mă confrunt cu depresia postnatală când am văzut că acele stări persistau. În primul rând mi-a fost teamă că nu o să mă descurc, voiam să știu că Alex este bine și că va fi mereu bine, mă gândeam cum aș reacționa în tot felul de situații în care el va avea nevoie de mine. Mă panicam si plangeam mult", a povestit Adda, pentru site-ul 123mama.ro.

ADDA a concertat și în timpul sarcinii

Adda nu a lăsat muzica pe locul 2 nici pe timpul sarcinii, artista a cântat până în luna a8a. „Perioada în care am fost însărcinată a fost o experiență unică și pe care cuvintele nu o pot descrie la adevărata intensitate. M-am bucurat de fiecare moment și am rămas activă pe plan profesional. Am mers la studio și chiar am avut concerte. Am învățat însă să fiu mai responsabilă, să nu renunț la orele de odihnă și să am grijă să mă hrănesc sănătos. Iar odată cu bebe, creșteam și eu, cu vreo 20 de kg mai exact.”

Loading...

Citește și

  • Adda, Lupii, Iti arat ca pot, Minti murdare,

    Adda a mărturisit că a avut o perioadă în care nu și-a mai dorit să cânte și a vrut să renunțe de tot la cariera sa muzicală. Dar în toate problemele pe care le-a întâmpinat l-a avut alături pe soțul ei, Cătălin. Artista a vorbit despre începuturile carierei sale, despre momentul în care simțea că nu mai poate continua să cânte și despre cum a reușit să slăbească 27 de kilograme de când a născut.

  • adda depresie potnatala copil alexandru sot

    Un artist adevărat cântă în orice condiții! Așa a făcut și Adda, care de Revelion a urcat pe scenă într-un picior. Artista a susținut un concert la Caracal, unde a animat atmosfera în noaptea dintre ani.