Adda, apariție strălucitoare la un eveniment monden. Ce gest amuzant a făcut la panoul foto

adda-aparitie-stralucitoare.jpg

Adda a avut o apariție impresionantă și amuzantă la Elle Style Awards
Foto Instagram

Adda a ales cu grijă ținuta pe care a purtat-o la Elle Style Awards 2018. Artista și-a făcut bine temele și s-a afișat într-o ținută foarte cochetă. Adda nu a ținut cont de camerele de fotografiat și și-a scos limba la panou, iar fotografia a amuzat sute de fani.

Adda este o artistă controversată, iar de această dată a știut cum să șocheze la Elle Style Awards 2018. Vedeta s-a fotografiat cu mai multe vedete și a arătată prietenilor virtuali cât de bine se simte. Artista este foarte cunoscută pentru stilul ei extravagant, dar și pentru faptul că știe să-și amuze fanii care îi urmăresc activitatea profesională pe rețelele de socializare.

Adda și-a scos limba la panoul foto de la Elle Style Awards 2018. A purtat o ținută extravagantă

Artista a ales să poarte un outfit negru care s-a incadrat perfect în tema petrecerii Elle Style de anul acesta. Adda pune foarte mult preț pe imaginea ei și nici nu se observă că a devenit mama unui băiețel în urmă cu aproape 2 ani, ea arată impecabil.

adda-elle-style-2018.jpg

Adda a arătat impecabil la Elle Style Awards 2018
Foto Instagram

„Mai frumos de atat n-am stiut sa stau la panou!”, a scris Adda în descrierea fotografiei.

Ce-i declară Adda soțului ei, Cătălin Rizea

Adda și Cătălin Rizea s-au căsătorit în urmă cu câțiva ani, iar de atunci, vedeta se simte foarte împlinită, mai ales de când a apărut pe lume Alex, fiul lor. Artista a publicat o fotografie pe rețelele de socializare, iar descrierea este absolut emoționantă.

adda-so-rizea.jpg

Adda și Ctălin Rizea se iubesc foarte mult, iar fiul lor a întregit familia
Foto Instagram

„Dragostea adevărată e atunci când își dă geaca lui și o ia pe a ta. Chiar dacă o să arate dubios și o să înghețe de frig. Te iubesc”, a fost declarația lor de dragoste.

Loading...

Citește și

  • Adda și-a deschis sufletul și a povestit despre cele mai grele clipe din viața ei. A fost în depresie, însă a găsit modalitatea de a se vindeca. Totul s-a întâmplat imediat după ce a născut. Adda a suferit de depresie postnatală după ce l-a adus pe lume pe fiul ei, Alexandru.

  • adda depresie potnatala copil alexandru sot

    Un artist adevărat cântă în orice condiții! Așa a făcut și Adda, care de Revelion a urcat pe scenă într-un picior. Artista a susținut un concert la Caracal, unde a animat atmosfera în noaptea dintre ani.