Ada Condeescu a născut. Actrița și regizorul Cătălin Mitulescu mai au împreună o fetiță

ada-condeescu.png

Ada Condeescu radiază de fericire
foto: Facebook
Citeste tot despre: 

De patru ani este căsătorită cu celebrul regizor Cătălin Mitulescu, iar în 2018, Ada Condeescu a devenit pentru prima oară mămică. Atunci a adus pe lume o fetiță, pe Ecaterina. Iată că joi, 26 noiembrie, actrița a strânge la piept și un băiețel!

"Fericire pură! Aproape 24 de ore de când a venit pe lumea noua minune! Băiețelul nostru perfect sănătos și deja atât de curios! Îi mulțumesc medicului meu, Marius Romilă, și întregii echipe pentru atenția, devotamentul și implicarea cu care m-au însoțit în această extraordinară experiență a nașterii naturale! Ne simțim perfect, iar în câteva ore vom fi deja acasă! Yuhuuuu! Încă nu-mi vine să cred!" a scris fericita mămică pe pagina de Facebook, afișând un zâmbet de fericire. Fanii au felicitat-o și i-au urat sănătate ei și bebelușului.

ada-condeescu-catalin-mitulescu.jpg

Ada Condeescu și soțul ei, Cătălin Mitulescu

Ce spune actriţa despre soțul ei, regizorul Cătălin Mitulescu

Sunt împreună de 10 ani, iar în 2016 au devenit soț și soție. “Îmi place foarte mult să învăţ de la el. Îmi place foarte mult când nu mă prind eu de toate, fiindcă în general îmi place să fiu în control, să ştiu tot, dar cu el am văzut că e ok să nu ştiu tot şi el mă poate face să mă prind şi de altele. În plus, îmi dă o libertate foarte mare şi îmi împinge limitele într-un mod fsubtil şi special. Mă face să descopăr lucruri frumoase”, a declarat Ada într-un interviu pentru life.ro.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1