Acuzaţii grave ale familiei Miţachi: «Anastasia îşi folosea copilul ca monedă de schimb!»

anastasia.jpg

anastasia cecati
Anastasia Cecati avea o carieră înfloritare în lumea modellingului
Foto: arhivă personală

Anastasia Cecati nu are linişte nici în mormânt! Familia soţului ei sinucigaş a făcut acuzaţii grave la adresa actriţei, chiar în ziua în care tânăra era condusă pe ultimul drum. Distruse de tragedia care s-a abătut asupra familiei lor, rudele au aruncat cu noroi asupra modelului şi au dezvăluit care era adevăratul motiv al neînţelegerilor dintre cei doi, lăsând să se înţeleagă că ea s-ar fi căsătorit din interes cu medicul stomatolog.

Detalii noi în cazul actriței Anastasia Cecati, ucisă de soț. Rudele bărbatului au făcut dezvăluiri dureoase pentru familia Anastasiei, despre care ar fi spus că era o femeie materialistă. Potrivit declaraţiilor făcute de apropiaţii bărbatului, citate de www.publika.md, modelul i-a cerut soţului să îi deschidă o clinică stomatologică în Dubai, pe numele ei. Impesionat de rugăminţile soţiei, Alexei Miţachi ar fi încercat chiar să facă demersurile pentru a investi de dragul soţiei în străinătate, dar nu i-a reuşit tranzacţia. 

alexei mitachi nunta anastasia cecatiZoom
Anastasia Cecati născuse o fetiţă la finele lunii ianuarie
Foto: arhivă personală

Totodată, unele surse din anturajul stomatologului au spus că fotomodelul nu-i permitea lui Alexei sa îşi viziteze copilul, iar când îl primea, ea cerea pentru fiecare vizită câte 1.000 de euro. Rudele au povestit că Alexei ar fi cumpărat o astfel de vizită chiar înainte de crima odioasă.

În ziua tragediei, medicul a cumpărat hainuţe pentru fiica sa şi împreuna cu mama sa a vrut să-şi vada micuţa. Ce s-a întâmplat mai departe, a aflat toată lumea de la televizor şi din ziare. Cei doi s-au certat atât de tare, încât într-un acces de furie el a înjunghiat-o şi apoi s-a aruncat în gol de la etajul 7 al blocului în care locuia soţia şi fetiţa lor, născută la 30 ianuarie 2018. 

Alexei Miţachi a cunoscut-o cu Anastasia Cecati în cabinetul lui stomatologic. Bărbatul s-a îndrăgostit nebuneşte de ea şi deşi era proaspăt divorţat, şi-a anunţat prietenii că vor juca în curând din nou la nuntă. S-a ţinut de promisiune şi vara trecută, cei doi au avut o ceremonie de basm. 

Tragedia s-a petrecut sâmbătă 

După ce şi-a omorât soţia, Alexei Miţachi s-a sinucis. Corpul neînsufleţit al bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost găsit lângă un bloc de locuinţe,

iar în apartamentul din care se presupune că a căzut victima, poliţia a găsit-o pe soţia acestuia, şi ea fără suflare. Femeia de 31 de ani avea gâtul tăiat. În altă cameră poliţia a găsit copilul acestora de numai 20 de zile care a fost transportat la Spitalul Numărul 1 din Capitală.

Anastasia Cecati era o persoană cunoscută în lumea modei. S-a lansat în modelling la vârsta de 16 ani. Ulterior, a plecat la București, unde i-a fost oferit un rol în serialul "Las Fierbinți". În românia, Anastasia Cecati a ocupat locul secund în concursul Euro Sexy. Ascensiunea în lumea modei a continuat după ce a apărut pe coperta unor reviste celebre cum ar fi GQ, Playboy sau Maxim. Totodată, ea a apărut și în videoclipul renumitului DJ Basshunter "Crash and Burn".

answear.ro%20

loading...
Loading...

Citește și

 • anastasia cecati

  Caz absolut şocant la Chişinău. Frumoasa cântăreaţă şi topmodel Anastasia Cecati a fost găsită, duminică (18 februarie), fără suflare în casă. Soţul ei, un medic stomatolog din Chişinău, este autorul oribilei crime. La scurt timp după ce şi-a ucis cu sânge rece partenera, s-a sinucis aruncându-se de la etajul 7 al blocului în care locuia cu fotomodelul. Cei doi au lăsat în urmă o fetiţă de doar trei săptămâni, care nu înţelge nimic din tragedia care s-a petrecut în locuinţă. Apropiaţii lor încearcă să pună totul cap la cap pentru a desluşi care a fost motivul real al crimei.

 • anastasia cecati

  Jale mare la Cimitirul Sfântul Lazăr din Chişinău! Familia şi apropiaţii au condus-o pe ultimul drum pe Anastasia Cecati, actriţa care a fost ucisă cu sânge rece de soţul ei, medicul stomatolog Alexei Miţachi. Durere fără margini a fost şi în rândul celor care l-au cunoscut pe dentist. Tot miercuri, a avut loc şi înmormântarea tânărului, care după ce şi-a omorât partenera s-a sinucis aruncându-se de la etajul 7.

 • anastasia cecati

  Actriţa, cântăreaţa şi modelul Anastasia Cecati, care a apărut şi în serialul „Las Fierbinţi“ de la Pro TV, a fost ucisă de soţ la doar trei săptămâni după ce a devenit mămică, transmite Adevărul. Ulterior, bărbatul s-a aruncat de la etajul şapte al unui bloc din Chişinău.

 • anastasia cecati model

  Destine curmate brusc! Anastasia Cecati, model internaţional de succes, actriţă şi cântăreaţă, a fost ucisă duminică cu sânge rece de bărbatul cu care se căstorise în urmă cu şase luni şi căruia îi dăruise la finele lunii ianuarie, o fetiţă. Soţul manechinului este Alexei Miţachi, şi el un renumit medic stomatolog în Chişinău, proprietarul unei clinici dentare care îi poartă numele. După ce şi-a dat seama ce a făcut s-a aruncat pe geam de la etajul 7.