ACUM LIVE pe Click! Cusurgiii în direct

cusurgii_premiera.jpg

Emisiunea Cusurgiii are premiera luni la ora 22.30 pe Prima Tv
Emisiunea Cusurgiii are premiera luni la ora 22.30 pe Prima Tv
Foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Mişu, Codruţ, Tavi şi toţi cei din echipa lor sunt plini de energie şi cu chef de glume. Emisiunea "Cusurgii" are premiera în această seară de la ora 22.30, la Prima Tv.

Din 22 septembrie, Cusurgiii pun punctul pe i. De 3 ori! La Prima TV. Aceştia îşi propun să trateze în cheie satirică aspecte sociale, atât pozitive cât şi negative, printr-o serie de reportaje şi interviuri, dar şi campanii sociale, condimentate cu comentarii satirice şi scheciuri umoristice. Mihai Găinuşă, Codruţ Kegheş, Oana Ioniţă, Octavian Păscuţ, Marius  Popa, Marina Neagu şi întreaga echipă de Cusurgii ridică standardul în entertainment. Şi nu oricum, ci cu o emisiune live, pe care vă invităm să o urmăriţi luni seară începănd cu ora 22.30 în direct la Prima Tv.

cusurgiii_promo3.jpg

cusurgiii
Cusurgiii în platoul de filmare a noii emisiuni
Foto Arhivă Personală

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Cusurgiii

    Mihai Găinuşă (43 de ani) revine în această seară la Prima TV, de la ora 22.30, cu noua emisiune, “Cusurgiii”. Timp de 30 de minute, alături de colegii Octavian Păscuţ, Oana Ioniţă şi Codruţ Kegheş, Mişu va distra poporul cu televizorul cu un show plin de surprize. Acesta a dezvăluit pentru Click!, într-un interviu spumos, toate dedesubturile noului proiect.