Actrița Victoria Răileanu, despre depresia după divorțul de Conrad Mericoffer: "Am avut o cădere îngrozitor de mare”

victoria-raileanu-si-conrad-mericoffer.jpg

Victoria Răileanu și Conrad Mericoffer au fost căsătoriți 7 ani
foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Victoria Răileanu (33 de ani), actrița din serialul "Vlad", de la Pro TV, a trecut printr-o depresie cruntă după divorțul de actorul Conrad Mericoffer. Cei doi au divortat în anul 2019, după șapte ani de mariaj, dar au păstrat secretul mult timp, alegând să fie discreți pentru a nu-l afecta pe băiețelul lor, Carol (6 ani).

La doi ani de la divorț, celebra actriță a povestit despre momentele dificile și depresia cruntă prin care a trecut. În iunie 2020, actrița din serialul „Vlad”, Victoria Răileanu, a recunoscut, într-un interviu pentru Click!, că nu mai formează un cuplu cu actorul din serial „Sacrificiul”, Conrad Mericoffer. Dacă o perioadă de timp, fostul soț a declarat public că este un om liber și că singura legătură cu actrița este doar fiul lor, Carol. Victoria Răileanu sau Micky, din serialul românesc „Vlad”, și actorul Conrad Mericoffer, din serialul „Sacrificiul”, au decis să rămână prieteni buni pentru băiețelul lor, Carol. Cei doi au ales să divorțeze în secret după șapte ani de căsnicie, în 2019, iar fanii au aflat abia anul trecut acest lucru.

victoria-raileanu-si-conrad-mericoffer1.jpg

Victoria și Conrad, în ziua cununiei
foto: arhivă personală

La doi ani de la divorț, frumoasa actriță a mărturisit cât de greu i-a fost să treacă peste despărțirea de soțul ei, Conrad. „Eu am divorțat și a fost foarte greu, la fel ca oricui care trece prin situația asta. Oamenii o să înceapă să-și dorească imaginea asta foarte roz și dacă o să intervină ceva și o să li se pară greu, o să zică vai, dar nu e ca la Victoria Răileanu. Și vreau să zic că Victoria Răileanu a trecut prin rahat și a ieșit din asta și o să mai treacă prin asta.Trecem cu toții prin perioade foarte, foarte nașpa pentru noi, pe care trebuie să știm cum să le luăm”, a declarat actița, invitată în cadrul podcastului „Happyfish”, găzduit de Silviu Petcu și Alexandru Zob, pe Youtube.

Victoria Răileanu: "Nu am știut în ce mă bag!”

După separare, Victoria Răileanu a trecut printr-o depresie cruntă. A fost nevoie de ajutorul psihologului pentru a putea să ia viața de la capăt. „Am fost în punctul de maxim down, de cădere îngrozitor de mare în care te închizi, pentru că nu e frumos, pentru că oamenilor nu le place să te arăți așa, pentru că te gândești că nu o să fii acceptată așa. Am crezut că sunt doar eu așa, că e vorba doar despre mine, până când am ieșit de acolo și am văzut în jurul meu mai mult de 70% care se confruntă cu depresia. Mi se pare că oamenii au fost cumva uimiți și s-au așteptat să trec ușor peste toată perioada aia și pentru că am fost mereu o persoană vitală, bucuroasă tot timpul, pentru că așa am fost crescută. Asta am făcut, m-am băgat singură în chestia asta, conștientă, nu am știut în ce mă bag, habar nu aveam că o să fie atât de greu, dar a fost ciudat de plăcut, pentru că știam că o fac pentru mine și știam că, cu cât treceam mai mult, cu cât mai greu deveneau episoadele, cu atât mai puternică mă simțeam”, a mai spus actrița.

Citește și:

INTERVIU Viața bate filmul. Doi actori din "Vlad" și "Sacrificiul" au divorțat în viața reală. Iată motivul!

INTERVIU Victoria Răileanu din "Vlad" a împlinit 32 de ani: «Mi-e și teamă să îmi mai fac planuri acum»

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul