Actrița Nuami Dinescu revine în televiziune! Unde o poți vedea

ioana_nuami_florin.jpg

Nuami Dinescu, Ioana Voicu, Florina Constantinescu, TVR2, emisiune
Nuami, Florina și Ioana revin de lui la TVR2
foto: TVR

Simpatica Nuami Dinescu, specialistă în voie bună, se va întoarce pe micul ecran, dar nu singură. Alături de ea vor fi Ioana Voicu, fiica lui Mădălin Voicu, și Florina Costantinescu. De luni, 2 octombrie, cele trei vor realiza, de luni până joi, de la 14.10, emisiunea "Se zice că...", la TVR 2. Fetele ne-au spus ce ne așteaptă în prima ediție,

„Cu siguranță, tuturor le-a lipsit <Se zice că…>”, spun Ioana Voicu, Nuami Dinescu şi Florina Constantinescu, gazdele emisiunii de la TVR 2, gata din prima zi a săptămânii să își surprindă telespectatorii cu noutăți din zona socială, culturală și mondenă, dar și cu dezbateri amuzante despre viața vedetelor, rolurile în familie, responsabilităţile taţilor, sau cum să ne păstrăm sănătatea şi frumuseţea indiferent de vârstă și anotimp.

„Am creat un anumit standard și trebuia să ne întoarcem cu forțe proaspete și să readucem celor de acasă invitați și subiecte pe măsură. Asadar, în prima ediție vom avea Horoscop, cu renumita Mariana Cojocaru, pentru că trebuie să aflam cum ne va merge în sezonul 3 (glumesc)”, a spus, râzând, Florina Constantinescu.

„O sa discutăm și despre tendințele sezonului în materie de fashion, drept pentru care o  avem invitată în prima ediție pe Oana Turcescu - designer vestimentar. Apoi, plecând de la faptul că sunt o tânără mamică şi mă confrunt cu erupția dentară a piticului, ne-am gândit să dezbatem subiectul cu un medic pedodont, Silvia Voiculescu. Bineînțeles, ne și distrăm, că doar nu lăsăm emisiunea fără muzică. Vine Nico să ne povestească despre proiectele ei, iar pentru Nuami aducem o trupă de băieți, tinerei și frumușei, prospături, cum s-ar zice,…pe piața muzicală… The Mixy Welders”, a adăugat Florina.

Gazdă bună, Ioana Voicu ne așteaptă cu o gustare delicioasă, preparată în doar cinci minute și cu sfaturi de frumusețe. Pentru a face o demonstrație, Ioana și-a invitat prietenele la ea în bucătărie și au preparat rulouri delicioase de șuncă cu pastă de brânză, salată de ton cu fasole verde și cu ceapă și chiar favorita ei, Guacamole, salata pe bază de avocado care este extrem de gustoasă. Vedeta TVR 2 nu a uitat nici de „pastilele de beauty” și spune că deja are sfaturi la îndemâna oricui. „Am fost uimită să descopăr că unele lucruri banale, pe care fiecare le are în casă, fac adevărate minuni. De exemplu, cărbunele medicinal albește dinții”, a explicat Ioana.

"Ar fi tare frumos ca atunci când e întrebat un invitat <la ce emisiune te duci?>, el să raspundă <la Se zice că.., de la TVR 2, emisiunea celor trei fete unde se râde!>. Mi-e tare drag când, la plecare, oaspetele spune, <Mi-a plăcut la voi, să mă mai chemați, că vin!>, spune și Nuami Dinescu.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1