Actrița Mirela Oprișor, de la curva satului, la femeie de casă

aspirina.jpg

mirela oprisor aspirina
Mirela Oprișor, în rolul Aspirinei, în serialul Las FIerbinți, de la PRO Tv
foto: PRO Tv

Actriță de teatru şi film, premiată pentru rolul din ”Marți, după Crăciun”, Mirela Oprișor a devenit cunoscută publicului larg după ce i-a dat viață Aspirinei, curva satului din “Las Fierbinţi”. Zilele acestea, Mirela Oprișor poate fi văzută pe marile ecrane într-un rol cu totul diferit față de rolul Aspirinei. Actrița joacă o femeie de casă în filmul “Acasă la tata”, din 6 noiembrie în cinematografele din toată țara.

Din 2012 joacă în serialul de comedie “Las Fierbinţi” de la Pro TV în rolul Apirinei, curva satului. Rol pe care i l-a scris chiar soţul ei, scenaristul şi actorul Mimi Brănescu. Mirela Oprișor a fost surprinsă când l-a primit, pentru că se aştepta să joace o profesoară sau o angajată a primăriei. Însă şi-a revenit repede din uluială şi a intrat cu profesionalism în rolul primit.

Zilele acestea însă o puteţi vedea pe Mireala Oprişor în cinematografe într-un rol cu totul diferit față de cel cu care şi-a obişnuit telespectatorii. Este vorba despre rolul soţiei lui Petrică (interpretat de Andi Vasluianu), o femeie liniştită, cu doi copii, geloasă că soţul ei ar putea să o înşele. O femeie care munceşte din greu, spală, găteşte şi care are grijă de soţ şi cei doi copii mici. Scenariul filmului ”Acasă la tata” este scris tot de soțul Mirelei, Mimi Brănescu.

acasa-la-tata.jpg

mirela oprisor andi vasluianu
Mirela Oprișor și Andi Vasluianu, în filmul ”Acasă la tata”
foto: captură

Cine e Mirela Oprişor?

S-a născut pe 12 mai 1973 şi a fost pasionată de actorie de mică. Mirela Oprişor este actriţă la Teatrul de Comedie din Bucureşti, a absolvit Universitatea Naţională de Artă teatrală şi Cinematografică Ion Luca Caragiale din capitală în 2000, la clasa profesorului Florin Zamfirescu. Este căsătorită cu actorul şi scenaristul Mimi Brănescu şi au împreună o fiică. A jucat în multe filme, piese de teatru şi seriale. Pentru rolul Adrianei Hanganu din pelicula „Marţi, după Crăciun”, regizată de Radu Muntean, a primit “Premiul pentru cea mai bună actriţă” la Festivalul de Film de la Sarajevo. A jucat în „A douăsprezecea noapte”, la Teatrul de Comedie, Bucureşti, “Chiriţa of Bârzoieni”, la Teatrul de Comedie, Bucureşti, “Delir în doi”, la Teatrul de Comedie, Bucureşti, “Dumnezeul de a doua zi”, Teatrul Act din Bucureşti, “Flori, fete, filme sau băieţi”, Teatrul Act din Bucureşti, “Peste tot acasă”, la Teatrul de Comedie din Bucureşti, “Ţara lui Abuliu”, Teatrul de Comedie. A jucat în peste 15 filme, dintre care “Hârtia e albastră”, “Răzbunarea” sau “La bani, la cap, la oase”. 

Loading...
 
 

Citește și

  • “Las Fierbinţi” (PRO TV), cel mai vizionat serial românesc, n-ar fi atât de spumos fără carismaticul Celentano, interpretat de actorul Adrian Văncică (38 de ani). Culmea, dacă în serial e beţivul satului, frate de cruce cu paharul şi prieten bun cu sticla, în viaţa reală Adrian nu pune gura pe alcool. Practic, nu are nimic în comun cu turmentatul zidar Celentano.

  • in ce filme au mai jucat actorii din las fierbinti

    Serialul Las Fierbinți, de la PRO Tv, este de ani buni lider de audiență joi seara. Nu e de mirare așadar că actorii care îi interpretează pe celebrii Celentano, Vasile, Dalida sau Firicel sunt confundați pe stradă cu personajele lor. Nu puțini sunt cei care vor să facă poze cu ”domnul Celentano”, de exemplu. Însă actorii din serial sunt vedete și pe marele ecran. Iată în ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți.

  • victor rebengiuc

    La 82 de ani, Victor Rebengiuc are un aer tineresc și o mină relaxată care îl ajută să-și ascundă vârsta. După o piesă grea, cum este Ivanov, niciunul din actorii din distribuție nu poate fi odihnit și relaxat. Niciunul, cu excepția lui Victor Rebengiuc, care pare să se bucure de o a doua tinerețe la vârsta la care mulți actori spun ”adio!” scenei.

  • andi vasluianu

    E sărbătoare mare în familia reputatului actor român. Fiica lui şi a Laurei Fierascu a ajuns la cea de-a doua aniversare şi de-abia aşteaptă momentul în care va sufla în lumânările de pe tort. Uite ce haioasă e puştoaica!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1