Actriţa Maria Teslaru a murit. Suferea de cancer la pancreas

maria-teslaru-a-murit.jpg

Maria Teslaru a murit la 63 de ani
FOTO: Arhiva personală
Citeste tot despre: 

Actriţa Maria Teslaru, pe care fanii o ştiu din serialul „Clanul Sprânceană” de la Antena 1, a murit la 63 de ani, sâmbătă noaptea (16 februarie), fiind bolnavă de cancer la pancreas. Click! a aflat când va fi înmormântată.

Actriţă a Teatrului Naţional şi interpreta personajului America Sprânceană din serialul „Clanul Sprânceană” de la Antena 1, Maria Teslaru a încetat din viaţă sâmbătă noapte în casa ei. Ieşise la pensie de la teatru şi avea diverse colaborări, însă în ultima vreme a renunţat la ele din cauza cancerului la pancreas de care suferea. A fost însă prezentă în continuare la evenimente mondene alături de prietena sa, jurnalista Ioana Mandache, care a şi publicat un mesaj emoţionant pe pagina ei de Facebook.

„Ne-a părăsit, a plecat să joace la îngeri. Drum lin spre lumnină suflet frumos. Mă bucur că am fost prietene şi îmi e foarte greu acum când nu vei mai fi. Îmi vei lipsi”, a scris Ioana Mandache pe pagina ei.

Contactată de Click!, jurnalista a dezvăluit că Maria Teslaru va fi înmormântată marţi, pe 19 februarie, în Buhuşi. „Era bolnavă şi mai ieşeam împreună. Ne-a părăsit, iar Maria va fi îngropată marţi, la Buhuşi, de unde era de loc”, ne-a spus prietena ei.

A jucat alături de Aurelina Temişan şi Marius Bodochi în "Clanul Strânceană"

maria-teslaru-temisan-bodochi.jpg

A jucat alături de Aurelian Temişan şi Marius Bodochi în "Clanul Sprânceană"
foto: Antena 1

Maria Teslaru s-a născut la data de 12 aprilie 1955. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București, secția actorie - promoția anului 1977, la clasa profesorului Octavian Cotescu. A absolvit de asemenea Institutul de Teatru din Tîrgu Mureș, secția actorie - promoția anului 1980, la clasa profesorului Constantin Codrescu.

A debutat în 1994 în film, în “Crucea de piatră”, jucând apoi în alte filme şi seriale precum “Vocea inimii”, “La Urgenţă”, “Detectiv fără voie”, “Funeralii feriocite” sau “Kira Kiralina”. În 2007 când a jucat în “Clanul Sprânceană” i-a avut parteneri pe Aurelian Temişan, Adrian Păduraru, Mihai Mărgineanu şi Marius Bodochi, cu care s-a şi împrietenit, devenind foarte buni amici. 

Loading...