Actrița de la noi s-a căsătorit virgină. Ce vârstă avea când a spus marele DA

tania_popa_2.jpg

Actrița s-a căsătorit virgină. (Foto: Facebook)

Poate nu multe femei ar recunoaşte ce a făcut ea public acum! Actrița în vârstă de 47 de ani a dezvăluit că la nuntă sa a fost virgină, în plus, ea a povestit că s-a păstrat până în momentul în care s-a căsătorit, ce-i drept, aşa erau şi obiceiurile pe atunci.

Este una dintre cele mai apreciate actriţe din România pentru talentul său, dar şi pentru sinceritatea pe care a avut-o de fiecare dată când a vorbit despre viaţa personală. Vedeta urcă pe scena teatrelor de ani de zile, este iubită de public. Iată că acum, ea a făcut dezvăluiri despre viaţa sa dincolo de scenă, dincolo de cortină. A vorbit despre viaţa personală, mai exact despre cea intimă.

Actriţa de 47 de ani a povestit cum s-a căsătorit la doar 18 ani, virgină fiind. Şi ce crezi, aşa a rămas şi o saptămână după nuntă. Ea a dezvăluit că seara de iubire s-a petrecut pe acoperişul unui bloc: "După o săptămâna m-am casatorit. La 18 ani cand m-am casatorit eram virgină şi aşa am rămas o saptămână după nuntă. Am făcut dragoste pe un bloc, pe acoperiş şi mi-aş dori să o fac şi în avion."

Citește continuarea aici!

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1