Actriţa Ani Creţu vrea să dea statul român în judecată

ani1.jpg

Ani Creţu, alături de fiul ei, Adan
Ani Creţu, alături de fiul ei, Adan

Nu are cunoştinţe medicale şi nici pretenţii să dea lecţii în domeniu. Ştie doar că fiul ei în vârstă de 3 ani, Adan, a ajuns în spital după fiecare vaccin pe care l-a făcut, iar acum se chinuie să-şi refacă sănătatea. Păţită, evident că Ani Creţu nici nu vrea să audă să-şi mai vaccineze copilul. Ministerul Sănătăţii, însă, pregăteşte o lege a vaccinării obligatorii, iniţiativă care a revoltat-o nu doar pe actriţă, ci şi pe mulţi alţi părinţi.

„Să fie clar, eu am mare stimă pentru medici. Ei mi-au ajutat copilul când a ajuns în spital, mă înclin în faţa lor. Nu sunt de acord cu iniţiativa anumitor «specialişti» de a introduce vaccinarea obligatorie. Este dreptul meu de a alege ce anume substanțe, asupra cărora nu am nici un control, doresc sau nu, să le introduc în corp. Mă întreb următorul lucru: oamenii nu se vaccinează pentru ca, atunci când intră în contact cu virusul, să nu îl ia? În acest caz, de ce ne este frică de nevaccinaţi, dacă aceste vaccinuri sunt sigure? Păi dacă se vrea vaccinarea cu japca, înseamnă că nu sunt sigure, înseamnă că ar trebui să ne fie frică de viruși şi de nevaccinați”, spune Ani Creţu.

Actriţa povesteşte că fiul ei a început să aibă probleme de sănătate după ce i-a făcut vaccinul de un an şi două luni. Îi scăzuse imunitatea, făcea viroze respiratorii, stomatite şi probleme digestive care ţineau cu lunile. Ajunsese chiar să slăbească 2 kg într-o săptămână. Disperată, Ani a alergat cu el pe la toţi medicii, iar în urma analizelor a descoperit că micuţul a dezvoltat şi o alergie la produsele lactate. „A trebuit să-i regândesc toată alimentaţia. Nu are voie gluten, soia lapte... îi cumpăr mâncare doar din magazinele naturiste, din pieţe sau de la producători de încredere”.

După ce a păţit, evident că pentru nimic în lume nu va mai lăsa pe cineva să se apropie cu seringa de fiul ei ca să-i mai facă vreun vaccin. Dacă legea va intra în vigoare, iar Adan nu va mai putea fi primit în colectivitate (grădiniţă, şcoală), actriţa din trupa “Vacanţa Mare” ameninţă că va da statul român în judecată. “Există trei legi fundamentale - Constituţia, Legea Drepturilor Omului şi Legea Pacientului – care ne asigură dreptul la viaţă, la educaţie, dreptul de a alege pentru noi. Cu aceste legi în braţe voi ataca în instanţă eventuala respingere a copilului meu din şcoli şi grădiniţe”, explică actriţa. Până atunci, a semnat deja, alături de alte 5.660 de persoane, petiţia on-line “Stop vaccinării obligatorii”.  

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1