Actorul Victor Rebengiuc a fost bolnav de COVID-19: «Nu am avut manifestări ale bolii»

rebengiuc.jpg

Actorul Victor Rebengiuc afirmă că a avut COVID-19, a trecut prin boală fără a avea nevoie de internare

Actorul Victor Rebengiuc afirmă că a avut COVID-19, a trecut prin boală fără a avea nevoie de internare şi a stat acasă, urmând un tratament. Actorul, în vârstă de 87 de ani, care s-a declarat un adept al respectării regulilor de protecţie, a povestit că nu ştie cum s-a infectat.

„Nu am avut manifestări ale bolii, am stat două săptămâni cuminte, în casă, închis şi am urmat un tratament care mi-a fost prescris şi gata”,a povestit Victor Rebengiuc duminică după amiază, într-o intervenţie la Digi 24. 
„Nu ştiu cum s-a putut întâmpla chestia asta”, a adăugat actorul, povestind că a purtat mască, nu simte nicio dificultate atunci când poartă masca de protecţie şi că este adeptul respectării regulilor de prevenire a răspândirii bolii. 
Întrebat ce a învăţat de pe urma acestei experienţe, artistul a răspuns: „Să mai stau pe acasă, să nu plec în lume, în pieţe aglomerate şi metrouri”. 

Victor Rebengiuc declara în mai pentru News.ro că pandemia şi perioada de izolare nu reprezintă o problemă.

„Nu reprezintă o problemă această perioadă. Am altele pe cap. Mai citesc, mai fac câte o chestie nouă, nu stau spânzurat în casă. Mai merg la policlinică. Nu sunt impacientat de perioada asta de stare urgenţă. Nu mă supăr că stau în casă. Îmi place”, a declarat el pentru News.ro. „Fiecare îşi petrece timpul cum poate şi cu ce îl interesează”, adăuga el, potrivit news.ro.

Loading...
 
 

Citește și

  • Actorul Mitică Popescu este foarte activ la cei 83 de ani ai săi şi când nu filmează pentru emisiunea „D’ale lui Mitică” de la TVR 2, se plimbă, iese la o bere cu prietenii și călătoreşte. În urmă cu ceva timp, Mitică Popescu trebuia să joace în pelicula „Moromeţii 2”, regizată de Stere Gulea, însă s-a întâmplat ca în ultimul moment să nu mai filmeze.

  • victor_rebengiuc-actor_roman

    Marele actor Victor Rebengiuc împlinește astăzi, 10 februarie, vârsta de 87 de ani și peste 60 de ani în lumina reflectoarelor. A crescut într-o familie modestă, dar talentul uriaș i-a adus faima și admirația a milioane de români. La mulți ani, Victor Rebengiuc!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1