Actorii serialului „Vlad” au văzut ultimul episod într-o proiecție de gală

v112-13-vedete-vlad-victoria-r-ileanu-adi-nartea-olimpia-melinte-diana-s-r-cu-u.jpg

Victoria Răileanu, Adi Nartea, Olimpia Melinte, Diana Sar

Aseară, de la 20.30, la PRO TV a fost difuzat ultimul episod din primul sezon al serialului „Vlad”, însă echipa producţiei, jurnaliştii şi fanii s-au întâlnit mult mai devreme, la ora 14.00, pentru a vedea episodul final.

În acest ultim episod vom avea parte de răsturnări de situaţie, decizii imprevizibile, tensiune, emoţii, luptă şi iubire. Acestea sunt ingredientele ultimului episod „Vlad”.

Adrian Nartea, Andrei Aradits, Olimpia Melinte, Emilian Oprea, Monica Bârlădeanu, George Piştereanu au fost împreună dornici să vadă cum a ieşit ultimul episod din acest sezon.

v212-13-vedete-vlad-anghel-damian-aura-c-l-ra-u-tefan-iancu-adi-nartea.jpg

Anghel Damian, Aura Călăraşu, Ştefan Iancu, Adi Nartea

Toată lumea este gata să înceapă filmările pentru sezonul al doilea al proiectului regizat de Jesús del Cerro. La evenimentul de la cinematograful din Afi Cotroceni au venit mulţi dintre cei care au colaborat la acest proiect ajuns pe primul loc în inimile multora. 

Loading...

Citește și

  • Extrem de ocupat, actorul Ion Haiduc (71 de ani) aşteaptă filmările pentru al doilea sezon din serialul „Vlad” (PRO TV). Vineri ne-am întâlnit cu actorul la Teatrul Nottara din Capitală, la premiera piesei „Mentorul”, în regia lui Cristian Nicolae.

  • În anul 2006 avea 18 ani şi devenea celebră cu rolul din „Daria, iubirea mea”, o poveste de dragoste difuzată la postul Acasă în 110 episoade. Anii au trecut, a devenit soţie şi mamă, iar anul acesta Victoria Răileanu (30 de ani) a revenit la PRO TV în rolul lui Micky din serialul „Vlad”. Actriţa a povestit pentru Click! despre cariera ei, dar şi despre „idila” cu actorul Adrian Ştefan (37 de ani).