Actorii din Las Fierbinți, ceruți la export! Unde vor juca Bobonete și Văncică

bobonete_vancica.jpg

bobonete, vancica
Bobonete și Văncică pleacă în turneu cu spectacolul de stand up comedy

De când s-a lansat pe micile ecrane, serialul „Las Fierbinţi” a avut un succes nesperat, iar actorii din rolurile principale au devenit vedete. Acum, Mihai Bobonete și colegii lui vor avea spectacole și în străinătate!

Serialul „Las Fierbinţi” a prins la public încă de la debutul său, în martie 2012, iar de atunci se filmează în continuare. În plus, actorii din rolurile principale au spectacole de stand up comedy cu casa închisă şi sunt invitaţi să facă reclame la nenumărate produse.

După succesul de anul trecut, trupa lui Bobonete va urca pe scena Sălii Palatului timp de trei zile, pe 18, 19 și 20 decembrie, cu spectacolul „Stand Up Comedy – Best of 2017”. Mihai Bobonete (Bobiţă), Costi Diţă (Giani), Mihai Raiţ (Dorel) şi Adrian Văncică (Celentano)  au vândut 12.000 de bilete pentru aceste show-uri.

 

În plus, Mihai Bobonete şi Adrian Văncică, alias Celentano, au fost solicitați și în străinătate. Cei doi vor susține 10 spectacole ”Stand Up Comedy” în  UK, Irlanda şi Scoția, în perioada  8-18 februarie.  Zilele trecute, Bobonete şi Celentano au făcut show în Spania, unde au jucat cu casa închisă.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1