Aceste vedete și-au modificat pozele încât nu le mai recunoști. Cum sunt în realitate

rocsana_marcu_4.jpg

rocsana marcu
Rocsana Marcu a prezentat Star Matinal la Antena Stars

Vedetele noastre s-au îndrăgostit atât de mult de softurile de editare foto, încât au devenit dependente de ele și nu concep să mai publice poze pe rețelele de socializare fără nici cel mai mic retuș.

Încurajate de artistele de afară care vând imaginea perfecțiunii, vedetele noastre le-au copiat imediat stilul. Iată că, de ceva vreme, pe profilul lor de Facebook, fanii dau ”LIKE” la poze care le înfățișează frumoase, fără cusur, însă realitatea este alta.

Așadar, dacă într-o zi te-ai întâlni la piață cu vreuna dintre doamnele care apar la televizor, s-ar putea să ai o surpriză și să nu o mai recunoști. Printre vedetele care au apelat la Photoshop, se numără chiar și actrița Eugenia Șerban. O femeie extrem de frumoasă ai cărei ochi nu-i poți uita vreodată. Însă, artista nu și-a acceptat semnele de pe chip lăsate de vârstă, și și-a modificat fotografiile, încât pare ireală. Roxana Vașniuc are doar 32 de ani și arată în poze ca la 22, însă pozele de pe Facebook, o arată ”în ceață”. Rocsana Marcu este mamă a doi copii și are un trup foarte sexy, însă nu există poză în care să nu și-l facă  anormal de subțire.

eugenia_serban1.png

Eugenia Șerban, „machiată” cu Photoshop în imaginea din dreapta

vasniuc2.png

Roxana Vasniuc, „prelucrată” în Photoshop în imaginea din stânga

 

rocsana_marcu_comparatie.jpg

rocsana marcu silueta modificari fotografii editate
Diferenţele sunt clare între cele două fotografii în cu Rocsana Marcu
foto: colaj Click!
 
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1