Mădălin Ionescu suferă de 16 ani alături de fiul bolnav: «În această ţară, tinerii ca Filip sunt condamnaţi la Infern»

m12-3-1-5col.jpg

Mădălin Ionescu și soția lui, Cristina Șișcanu, au dat petrecere de ziua lui Filip

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Mădălin Ionescu are trei copii, dintre care un băiat grav bolnav. Pentru el a renunţat acum doi ani la televiziune, deşi era foarte îndrăgit de telespectatori. Ca să aibă mai multă grijă de copilul cu probleme neurologice. Sâmbătă, Filip a împlinit 16 ani şi tatăl lui i-a făcut o superpetrecere.

Fostul prezentator de televiziune, Mădălin Ionescu (49 de ani) are trei copii din două mariaje diferite, cel cu Mihaela, prima soţie şi cel cu Cristina, actuala lui soţie. Este vorba despre două fete şi un băiat.

Băiatul prezentatorului, pe nume Filip, are probleme de sănătate încă de pe când era foarte mic, din cauza varicelei. De atunci, familia băieţelului trăieşte o adevărată dramă.

m22-3-2-25col-.jpg

Cristina Șișcanu se înţelege bine cu cei doi copii vitregi, Ștefania și Filip

 

Pe 7 decembrie, fiul vedetei tv a împlinit 16 ani şi a fost serbat de întreaga familie, dar nu numai. “La mulţi ani, Filip! Te voi iubi şi te voi păzi toată viaţa mea. Ştiu că ai un destin special, aşa cum am şi eu pe lângă tine. Împreună trebuie să învingem, chiar dacă în această ţară tinerii ca tine sunt aproape condamnaţi la Infern. Astăzi, însă, e de bine. E ziua ta şi te vom sărbători alături de invitaţii pe care i-ai dorit”, a scris Mădălin Ionescu pe Facebook, în dreptul unei imagini în care se află alături de fiul lui, dar şi de soţia lui, Cristina Şişcanu (35 de ani).

Despre Filip şi problemele lui de sănătate au vorbit, în cadrul unui interviu pentru okmagazine.ro, atât Mădălin Ionescu, cât şi actuala sa soţie, Cristina Şişcanu.

Filip a luat virusul varicelei la două luni

„Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune că ai făcut suficient… El nu prea mai poate fi ajutat. Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi… În România nu era, nici medicii nu erau suficient de informaţi… Acum, fizic vorbind, el are încă foarte multe din abilităţile unui om normal. Dar mi-e foarte greu să-mi imaginez că va fi integrat… Este extrem de creativ! Are o imaginaţie incredibilă! Desenează inimaginabil, fotografiază, scrie, a ajuns să descarce programe de pe internet înainte să ştie să citească. Are o memorie vizuală excelentă. Neputând să vorbească, a trebuit să-şi dezvolte alte abilităţi”, a declarat Mădălin Ionescu. „În mod normal, vaccinul ăsta se face la vârsta de doi ani, doar că, atunci când a fost Mădălin în Germania, medicii i-au spus că ar fi trebuit să îi fie administrat lui Filip imediat după infectare…”, a afirmat Cristina Şişcanu.

m32-3-3-25col.jpg

Familia lui Mădălin Ionescu are un membru nou de doi ani şi jumătate, micuţa Petra

Întrebaţi dacă Filip va fi vreodată pe picioarele lui, Mădălin şi Cristina sunt realişti. Boala i-a afectat lui Filip inclusiv vorbirea.

„Eu îmi doresc asta, dar la modul realist spus, e greu de crezut, pentru că exact centrii vorbirii sunt afectaţi, are limba pe jumătate paralizată”, a spus Mădălin Ionescu.

„Noi acum încercăm să ne dăm seama cam ce activitate ar putea avea ca să poată obţină un venit, o colaborare. Când l-am întrebat ce vrea să se facă, mi-a spus că i-ar plăcea să prezinte meteo, pentru că de mic e foarte pasionat de hărţi”, a mai spus Cristina Şişcanu.

”Nu este uşor pentru noi însă, că întreaga responsabilitate este pe umerii noştri. Eu şi Mădălin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emoţională a Ştefaniei şi a lui Filip. Mama lor nu s-a implicat deloc. Îi vede pe Ştefania şi pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relaţia dintre ei...”, a declarat Şişcanu pentru Wowbiz.ro.

Mădălin Ionescu are 3 copii din două căsătorii

Mădălin Ionescu este căsătorit cu Cristina Şişcanu din 2011 şi au împreună o fetiţă, Petra, de 2 ani şi jumătate.

m42-3-4-2col-madalin-mihaela-ionescu-1.jpg

Mihaela, prima soţie a lui Mădălin

Din primul mariaj, cel cu Mihaela, Mădălin îi are pe Ştefania (22 de ani) şi Filip. În 2017, moderatorul a renunţat la televiziune pentru a sta acasă cu familia. 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • cristina siscanu madalin ionescu

    După ce s-a retras din televiziune, Cristina Șișcanu a reușit să se reorienteze și să strângă o numeroasă comunitate online. Pe pagina de Instagram, acolo unde își ține la curent fanii cu viața profesională, dar și cu cea personală, Cristina este atentă să livreze conținut de calitate, mai ales că o parte din venitul lunar vine de acolo, unde promovează din când în când produse, reclamă pentru care este remunerată. Cel care o ajută în realizarea pozelor pe care le vedem pe rețelele sociale este chiar soțul său, Mădălin Ionescu.

  • Filip, fiul lui Mădălin Ionescu, a împlinit frumoasa vârstă de 15 ani, putând fi considerat de acum în colo un cavaler în toată regula. Cu ocazia acestei zile speciale, întreaga familie s-a adunat pentru a celebra aniversarea băiatului, fericitul tătic organizându-i fiului său o petrecere fastuoasă! Iată cum a arătat evenimentul și ce mesaje emoționante a primit sărbătoritul, cu ocazia zilei lui de naștere!

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5