Accidentare oribilă la Exatlon! Irina Postolea a părăsit jocul cu ambulanța

irina_postolea.jpg

irina postolea exatlon accidentare
Războinica Irina Postolea a suferit o accidentare urâtă
Foto: captură Kanal D

Au fost momente de panică la Exatlon, duminică seară (3 martie). Irina Postolea a căzut și s-a rănit foarte rău. Concurenta a urlat de durere, iar medicii au luat-o pe targă.

Războinica a fost luată de urgență de ambulanță. Irina Postolea a acuzat dureri cumplite la o mână. Când au văzut-o că țipă de durere, războinicii au intervenit și au spus că i-a sărit umărul. Momentan, nu se știe nimic despre starea ei de sănătate, însă cert este că s-a rănit destul de serios.

Irina avea probleme la umăr de mai mult timp

irina_postolea_3.jpg

irina postolea exatlon accidentare
Colegii Irinei au încercat să o ajute
Foto: captură Kanal D

 

Fetele au izbucnit în lacrimi când au văzut în ce stare era Irina Postolea. Colegii au încercat să o ajute, însă războinica efectiv zbiera de durere.

„Gândiți-vă că ea, săraca, când a dat probele, s-a lovit la umăr când s-a rostogolit și a mers mai departe. Ea mereu i-a zis lui ăsta că o doare”, a spus o altă concurentă. 

irina_postolea_2.jpg

irina postolea exatlon accidentare
Irina Postolea a urlat de durere
Foto: captură Kanal D
Loading...
 
 

Citește și

 • Are un real succes şi e în topul preferinţelor telespectatorilor. Emisiunea concurs „Exatlon”, difuzată la Kanal D, pune la bătaie un premiu consistent de 100.000 de euro, însă şi condiţiile sunt pe măsură. Pentru o răsplată de 5.000 de euro pe săptămână, „Faimoşii” Mario Fresh, Costin Gheorghe şi Ami sunt înfometaţi şi provocaţi să se certe pentru a face bătălia mai interesantă.

 • mariana exatlon

  La opt luni de la ieşirea din „Exatlon 1” (Kanal D), unde a stat două luni, „Războinica” Mariana Nenu (44 de ani) este de nerecunoscut. Îndrăgita concurentă s-a tuns scurt, a început să se fardeze şi îi stă de minune. Am aflat chiar de la ea de ce a recurs la o schimbare de look, ce a făcut de la revenirea din Republica Dominicană şi ce planuri are pentru următoarea perioadă.

 • calin novacescu cu muschii la vedere

  Iulian Pîtea şi Călin Novăcescu au cunoscut celebritatea după ce au participat la ”Exatlon”, reality show-ul produs de Kanal D în Republica Dominicană. Click! vă spune ce fac ei acum, dar și unde îi mai puteți vedea, pe micul ecran.

 • ciprian silasi exatlon

  Cântăreţul de muzică populară a revenit din Republica Dominicană, de la “Exatlon”, acolo unde a făcut parte din echipa “Războinicilor”. Ne-am întâlnit cu Ciprian Silaşi (35 de ani) la un eveniment monden şi ne-a povestit care au fost motivele pentru care a plecat din emisiunea de la Kanal D. El a fost eliminat duminică, 4 noiembrie.

 • Nu degeaba a stat o jumătate de an în Republica Dominicană, unde a filmat pentru „Exatlon”, reuşind să şi câştige concursul de la Kanal D. Acum, Vladimir Drăghia s-a angajat la postul turcesc, la emisiunea „FanArena”, şi şi-a mutat familia într-un apartament nou-nouţ din Băneasa. Iată că, deşi a donat premiul de 100.000 de euro, onorariile i-au ajuns să-şi ia o locuinţă superbă.

 • vladimir draghia gini kirita exatlon

  Giani Kiriță și Vladimir Drăghia, unii dintre cei mai vocali și puternici concurenți din primul sezon Exatlon, s-au întors împreună în Republica Dominicană pentru a participa la al treilea sezon al show-ului de la Kanal D. Nu în calitate de concurenți, ci ca antrenori ai celor două echipe. După câteva săptămâni în care le-au dat indicații prețioase competitorilor, ei s-au întors acasă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1