Acasă la Borcea, în Valea Boului: «E frumos, de asta e aşa iubăreţ»

5-act-1-borcea.jpg

cristian borcea
În satul natal al deţinutului, toată lumea vorbeşte despre amantlâcurile lui Cristi Borcea
Foto: Click!

Cristi Borcea, condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare în “Dosarul transferurilor”, e subiectul principal de discuţie în satul său natal, mai ales după izbucnirea scandalului cu sarcina Valentinei Pelinel. “Ne face de ruşine”, spun bătrânii din localitatea gorjeană Valea Boului, în timp de sătencele sunt mai blânde: “E frumos şi are bani”.

Fostul preşedinte al clubului Dinamo, despre ale cărui escapade amoroase vorbeşte o ţară întreagă, s-a născut în sătucul Valea Boului, din comuna gorjeană Cruşeţ. Localitatea e înconjurată de dealuri, iar casa părintească a lui Cristi Borcea se află la liziera unei păduri. Locuinţa a fost ridicată de bunicii omului de afaceri. Sătenii spun că părinţii acestuia au plecat în Capitală când Cristi avea doar câţiva ani, scrie adevarul.ro.

Zoom
Casa ridicată de bunicii lui Cristi în comuna Cruşeţ

Mihail Popescu, fost secretar la Primăria Cruşeţ, dezvăluie: “A fost un copil excepţional de bun. Se trage dintr-o familie de oameni cinstiţi, care au muncit pământul. Pentru că era conducătorul clubului Dinamo şi era fiu al satului, s-a propus Consiliului Local să i se decerneze titlul de «Cetăţean de onoare», lucru care s-a şi întâmplat, în 2010. De atunci nu ne-a ajutat cu nimic şi nu a mai trecut pe la noi“.

Şi Viorel Drăguşin, primarul comunei Cruşeţ, e categoric: “A făcut comuna de râs. Prea multe avantaje nu am avut de pe urma acestui cetăţean de onoare şi, astfel, o să retragem această distincţie“.

Elena Dinu, o localnică din  Valea Boului, nu e aşa pornită pe deţinutul cu lipici la fotomodele: “Nu mă bag în treburile lui, dar era corect să rămână cu prima nevastă. E frumos, dă-l moartii, şi de asta e aşa de iubăreţ. De asta mor şi fetele după el“.

Zoom
“Mor fetele după el”, spune tanti Elena

De casa familiei Borcea se mai ocupă o vecină, Maria Popescu. Femeia e de părere că “fiecare îşi face acum viaţa cum vrea. E frumos, cu bani, Dumnezeu să-i dea sănătate! Sunt şi oameni bătrâni care la 60-70 de ani mai fac trăsnăi din astea. Acum, fiecare face ce vrea, pentru că e democraţie“.

Citeşte pe adevarul.ro reportajul complet realizat în satul Valea Boului şi află ce povestesc oamenii de acolo despre Cristi Borcea!

Click! spune

Cristi Borcea (46 de ani) are trei copii cu prima soţie, Mihaela şi doi copii cu a doua, Alina. Fosta amantă Simona Voiculescu i-a dăruit şi ea o fetiţă, iar acum Valentina Pelinel e însărcinată cu un băiat. Borcea se află în închisoare din martie 2014, când a fost condamnat la şase ani şi patru luni în “Dosarul transferurilor”. Ieri, el a fost mutat la Spitalul Penitenciarului Jilava.

loading...

Citește și

 • cristi borcea alina vidican

  Început de an agitat pentru trio-ul momentului, Cristi Borcea - Alina Vidican şi Valentina Pelinel, asta după ce Pelinel a declarat că e gravidă, iar lumea speculează că tatăl copilului este Cristi Borcea. Astrologul vedic Roxana Luşneac le-a făcut astrograma celor trei, afirmând la final că Borcea nu va rămâne cu Alina Vidican, deoarece Valentina Pelinel este preferata lui.

 • borcea alina vidican

  Se complică lucrurile în familia Borcea. Cristi vrea neapărat să divorţeze de Alina şi i-ar fi făcut acesteia o ofertă mai mult decât generoasă. 600.000 de euro şi câteva proprietăţi ar pune la bătaie pentru a fi din nou liber. Mai mult, în presă au apărut zvonuri că Valentina Pelinel ar fi petrecut Revelionul alături de naşul de cununie al soţilor Borcea, Gigi Becali.

 • Idilele lui Cristi Borcea nu mai sunt o surpriză pentru nimeni. Prin patul fostul şef de la Dinamo au trecut numeroase femei, iar cu trei dintre ele a avut şi copii. Borcea va deveni tată pentru şaptea oară, după ce Valentina Pelinel a anunţat că este gravidă. Asta deşi omul de afaceri e în închisoare şi mai e şi însurat.

 • cristi borcea pelinel alina

  Fostul boss de la Dinamo a părăsit spitalul și se află în arestul Central al Poliției Capitalei. Se pare că Borcea (45 de ani) urmează să dea declarații lămuritoare legate de divorțul de Alina (31 de ani) și de sarcina Velentinei Pelinel (35 de ani). Se pare că aceasta din urmă vrea să plece în America, pentru a scăpa de scandalul creat în jurul ei și al lui Borcea.

 • borcea pelinel

  Click! a dezvăluit zilele trecute faptul că Valentina Pelinel se iubeşte cu Cristi Borcea din 2010, atunci când ambii erau căsătoriţi. Dinamovistul cu Mihaela, cea care i-a dăruit trei copii, dar de care s-a separat oficial în 2011, iar manechinul cu politicianul Cristian Boureanu, de care a divorţat în 2014. Puţini ştiu însă faptul că Valentina a mai rămas însărcinată o dată cu Borcea, în urmă cu cinci ani.

 • cristi borcea

  Cristi Borcea (45 ani) are ce le povesti nepoţilor la bătrâneţe. Fostul boss de la Dinamo a avut la viaţa sa femei una mai frumoasă ca cealaltă. Pe lângă Mihaela, fosta soție şi Alina, actuala consoartă, omul de afaceri a fost surprins de nenumărate ori în compania mai multor femei celebre. Click! vă prezintă lista interminabilă a femeilor lui Borcea din ultimii zece ani.