Abi Talent, lovit cu un pahar în faţă pentru că a înjurat la balul bobocilor

12-13-central-abi-01.jpg

Abi Talent a spart topurile în anul 2018 cu melodia «Papuci Gucci»

Noaptea de vineri s-a lăsat cu o scenă violentă pentru cântăreţul Abi Talent. Aflat pe scena Clubului Oblivion din Tulcea, unde susţinea un concert, adolescentul a fost lovit peste faţă cu un pahar chiar de către patronul localului. Pentru ca situaţia să nu degenereze, Abi Talent a fost escortat afară de bodyguarzi. După incident, solistul l-a ameninţat pe agresor.

Puştiul de 18 ani din mahalaua Buzăului a devenit cunoscut după ce a lansat melodia „Papuci Gucci” care a ajuns la 23 de milioane de vizualizări pe YouTube. Deşi are doar opt clase, „Abi Talent”, pe numele lui adevărat Alberto Panţic, a ajuns să fie preferatul adolescenţilor şi să aibă concerte prin toată ţara.

Vineri, 15 noiembrie, celebrul Abi şi-a arătat talentul vocal într-un club din Tulcea, la un bal al bobocilor. Din păcate, prestaţia lui nu s-a încheiat în aplauze, ci cu multe înjurături şi ameninţări. O scenă destul de violentă s-a derulat chiar sub ochii mai multor petrecăreţi. În timp ce puştiul cânta cu foc la microfon şi era filmat şi aplaudat pe margine de către cei care plătiseră intrarea în club ca să-l vadă, cineva din public a aruncat un pahar spre el. Se pare că ochelarii de soare l-au protejat, astfel ca lovitura să nu fie chiar atât de puternică, pentru că obiectul din sticlă a ricoşat fix în rama lor.

Conştient de ce s-a întâmplat, Abi Talent s-a aplecat după pahar, apoi a adresat o înjurătură la microfon, fiind convins că unul dintre petrecăreţi a recurs la gestul violent. După acest moment, cântăreţul a ieşit imediat de pe scenă, flancat de câţiva bodyguarzi care au avut grijă ca situaţia să nu se transforme în alta mai gravă. Cântăreţul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, ci s-a ocupat să afle cine este agresorul. Surpriză însă, căci cel care a aruncat cu paharul ar fi chiar patronul clubului din Tulcea, pe care Abi a aţinut să-l ameninţe în mod public.

12-13-central-abi-02.jpg

Rapper-ul a lansat acum 8 luni alt hit, «Rege pă România»

„Am aflat că ăla care a aruncat e patronul clubului, nu barman. N-o să mai vină nici un artist din ţară în Club Oblivion din Tulcea. Ocupaţi-vă voi până mă ocup eu! Legenda spune că Oblivion din Tulcea o să fie pe numele meu de luni”, a spus Abi Talent în câteva filmuleţe pe care le-a postat pe conturile sociale unde are peste 441 de mii de urmăritori. Cei de la Clubul Oblivion au însă o altă variantă decât Abi Talent.

12-13-central-abi-o3.jpg

Artistul le-a declarat război vloggerilor şi are peste 530.000 de abonaţi pe YouTube

„Din cauza faptului că un client (care de altfel a plătit bilet pentru a-şi exprima frustrarea) a aruncat cu un şerveţel pe scenă, prestatorul spectacolului (Abi Talent – n.r.) a considerat că e normal să înceapă să înjure necontrolat. În condiţiile în care ne aflam la un bal al bobocilor, unde erau prezenţi copii, profesori şi părinţi, acest comportament denotă o lipsă totală de respect faţă de publicul tulcean, de organizatori şi de local. Acest moment a dus la un efect impulsiv de corecţie din partea unui angajat, prin aruncarea unui obiect ce nu prezenta un pericol, întrucât dimensiunea acestuia era foarte mică, cu o precizie necontestabilă (trebuie să recunoaştem), în ochelarii distinsului, pentru a-i reaminti unde se află. Cu o atitudine similară ca cea de dinainte, el a continuat cu înjurături, fapt pentru care s-a şi încheiat «prestaţia artistică» formată din 5 melodii dintre care 4 fuseseră deja «cântate». Să fim rezonabili, de câte ori voi, clienţii noştri, nu aţi aruncat cu obiecte către barmani. V-au înjurat? Nicidecum. Ei s-au comportat exemplar! În spirit de solidaritate, rugăm clienţii să nu mai urmărească astfel de persoane, de vreme ce aceştia au luat peste picior un oraş întreg. Vă aşteptăm cu drag în continuare, dar vă rugăm... lăsaţi «papucii» (aluzie la hitul lui Abi Talent – n.r.) la intrare!”, se arată în mesajul publicat pe contul social al localului din Tulcea.

Carla’s Dreams şi Lino Golden şi-au întrerupt concertele din cauza publicului

12-13-central-lino-golden.jpg

Lino Golden a fost lovit cu o piatră

Prin incidente care le-au întrerupt concertele au mai trecut şi alţi artişti. Luna trecută, Lino Golden (22 de ani) a fost lovit cu o piatră pe scena de la Huşi. Iniţial, s-a crezut că artistul a fost împuşcat cu un pistol cu bile. „Staţi liniştiţi, boss-ilor, nu a fost nimeni împuşcat. A fost doar un ţăran de pe acolo, de pe la Huşi, care a aruncat cu o piatră pe scenă, că îi era foame şi atât”, a spus Lino Golden pe conturile sociale.

12-13-central-carlas-dreams.jpg

Carla’s Dreams a refuzat banii aruncaţi pe scenă

În mai 2016, trupa Carla’s Dreams a oprit un concert la un mall din Piatra Neamţ după ce mai mulţi spectatori au leşinat. În septembrie 2016, aceeaşi formaţie şi-a întrerupt spectacolul într-un club din Târgovişte după ce un spectator a aruncat cu bani pe scenă. Gestul specific show-urilor de manele i-a jignit pe artiştii care s-au retras imediat de pe scenă.

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1