7 secrete «murdare» de la «Ferma vedetelor». Strunilă i-a dat un pumn în nas lui Paul Ipate?

strunila_ipate_ferma_vedetelor.jpg

Prietenii Strunilă şi Ipate au avut şi momente tensionate

I-aţi văzut la televizor din 16 februarie şi până pe 4 iunie, când finala emisiunii “Ferma vedetelor” (PRO TV) a fost câştigată de actorul Paul Ipate (31 de ani). După trei săptămâni, secrete încă ies la suprafaţă, fiind povestite, pentru Click!, de trei dintre concurenţi, sub protecţia anonimatului. Aşa am aflat că prietenia dintre Octavian Strunilă şi Paul Ipate ar fi fost deseori încercată, dar şi că iubitul lui Jojo ar fi avut parte de tratament preferenţial din partea producătorilor.

“Afară e vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”. Aşa sună o vorbă din bătrâni, care se potriveşte bine şi în cazul emisiunii „Ferma vedetelor” (PRO TV), filmată anul acesta din Cipru.

 1. Deşi pe micile ecrane s-a văzut că între concurenţii Paul Ipate şi Octavian Strunilă era o prietenie trainică, în realitate au fost şi conflicte. S-ar părea că, la un moment dat, a existat o altercaţie între cei doi, Strunilă lovindu-l cu pumn pe iubitul lui Jojo. Anda Ghiţă (ex-MasterChef) ar fi intervenit să-i despartă. „Strunilă e un om coleric. La o discuţie aprinsă cu Paul Ipate, l-a lovit. I-a dat cu pumnul în nas. A fost scandal, dar s-a acoperit treaba”, au confirmat, pentru Click!, mai multe surse prezente în “Ferma” din Cipru.
 2. De multe ori, în emisiune s-a menţionat că Paul Ipate avea probleme cu spatele. Acesta trebuia să ia nişte pastile, dar nu pe stomacul gol. Aşa că, deşi nu era mâncare în fermă, Paul îşi primea raţia ca să poată să-şi ia medicamentele. Mai mult, primea în plus şi nişte suplimente de dulciuri.
 3. Tot din cauza problemelor cu spatele, câştigătorul Paul Ipate nu ar fi primit probe de forţă la dueluri, ci doar de îndemânare şi echilibru.
 4. Deşi la televizor se vedea că apa potabilă era scoasă de la o fântână, concurenţii aveau sticle cu apă înbuteliată, pe care o primeau la discreţie, când „ochii” camerelor nu erau fixaţi pe ei.
 5. Au existat mai multe camere mobile şi fixe, cam câte una pentru fiecare concurent, astfel fiind mai uşor de urmărit fiecare în parte. Însă multe imagini au fost tăiate la montaj, în special cele care îi puneau într-o lumină defavorabilă.
 6. În timpul filmărilor, în fermă au avut loc şi câteva petreceri, unde băutura a curs gârlă. Una dintre acestea a avut loc atunci când au venit în vizită membrii trupei Zdob şi Zdub. Atunci nu a mai fost limită la vin.
 7. În timpul emisiunii au murit câteva animale, o capră şi o găină, însă momentele nu au fost difuzate, pentru a nu stârni reacţii din partea iubitorilor de animale.

Au luat 1.500 € pe săptămână

 

Câştigătorul Paul Ipate a plecat acasă cu marele premiu de 50.000 de euro. Surse de pe platoul de filmare au povestit, pentru Click!, că fiecare concurent şi-a negociat onorariul. Cel mai mare ar fi fost de 1.500 de euro. Astfel, Paul a venit acasă din Cipru cu încă 24.000 de euro, pentru cele 3 luni petrecute în “Fermă”. Din premiul de 50.000 de euro a donat jumătate către “Hospice Casa Speranţei”. În concurs au mai fost Anda Ghiţă, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, Ami, Lili Sandu, Viorel Sipoş, Benny Adegbuyi, Maria Constantin, Marcel Toader, Sorana Darclée, Octavian Strunilă, Roxana Nemeş, Denis Ştefan, Vasile Calofir şi Elena Lasconi.

Loading...

Citește și

 • vasile calofir actor ferma vedetelor

  După ce în 2015 a fost „Negustorul” în reality-show-ul „Ferma vedetelor” - la Cocani (judeţul Dâmboviţa) -, Vasile Calofir (42 de ani) participat anul acesta la aceșași show, în calitate de concurent. Actorul a răzbit până în finală și, deși nu a câștigat marele premiu, nu are de ce să se plângă, căci și-a burdușit bine conturile.

 • ferma vedetelor 2016 sezonul doi

  Emisiunea „Ferma vedetelor” de la PRO TV este în plină desfășurare, dar filmările pentru reality-show s-au terminat, așa că am aflat ce va urma. Câțiva dintre participanți au primit deja oferte pentru alte proiecte la același post de televiziune.

 • duel ferma vedetelor

  După ce Octavian Strunilă, Fermierul șef al săptămânii, l-a numit ca prim duelist pe Marcel Toader, acesta l-a ales drept competitor pe actorul Paul Ipate, cel care a putut să-și aleagă probele.

 • Mult a fost, puţin a mai rămas. Emisiunea “Ferma vedetelor”, difuzată din 16 februarie, la PRO TV, îşi va desemna sâmbătă câştigătorul. În joc au rămas Lili Sandu, Paul Ipate, Maria Constantin şi Vasile Calofir, însă soarta lor va fi decisă de cei 12 eliminaţi, care s-au întors în Cipru fiecare cu antipatiile şi simpatiile lui.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1