Monica Iagăr nu e singura. 5 vedete care au devenit mame după 40 de ani

gabriela_cristea_si_tavi_clonda.jpg

gabriela cristea tavi clonda fetite
Gabriela Cristea şi Tavi Clonda cu fetiţele la Ok! Vip Kids Picnic
Foto: arhivă personală

Femeile moderne amână momentul naşterii unui copil tot mai mult şi este şi cazul vedetelor noastre. Din motive profesionale, a instabilităţii sentimentale sau a problemelor medicale, multe dintre femeile din showbiz aşteaptă ani buni să devină mame. Exemplul cel mai recent este cel al Monicăi Iagăr, care la 46 de ani şi după o fertilizare în vitro va aduce pe lume al treilea copil al ei, un băieţel. Marele eveniment se va produce peste doar două luni.

Vestea că Monica Iagăr va deveni mamă la 46 de ani a luat prin surpindere pe mulţi, dar în showbiz au cam început să fie la modă sarcinile după vârsta de 40 de ani. Alessandra Stoicescu, prezentatoarea de la Antena 3, se pregăteşte şi ea să aducă pe lume primul ei copil la mijlocul acestei luni. Sandra are 43 de ani şi este căsătorită cu Sergiu Constantinescu.  

sandra_lacrimi.jpg

sandra stoicescu lacrimi
Sandra Stoicescu a plâns din pricina emoţiilor chiar în direct
foto: captură video Antena 3

Din motive de siguranță, prezentatoarea de la Antena 3 a intrat în concediu prenatal în luna iunie, iar ultima emisiune înainte să nască a fost una extrem de emoționantă, chiar dacă ea a promis că se va întoarce pe micile ecrane foarte repede. Vedeta tv este însărcinată în 35 de săptămâni şi aşteaptă cu nerbădare să-şi cunoască fetiţa.

Gabriela Cristea, mamă de două ori după 40 de ani   

gabriela Cristea s-a chinuit mult până să devină mamă. A urmat tratamente grele, dar iată că a reuşită să rămână însăprcinată pe cale naturală, după cum chiar ea povesteşte. Prezentatoarea de la Antena Stars a adus pe lume prima fetiţă în toamna lui 2017 cu puţin timp înainte să împlinească 43 de ani, iar în această primăvaraă, vedeta a născut din nou.

tavi-clonda-gabi-cristea-2.jpg

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, alături de micuțele lor, Iris și Victoria
Foto: Instagram/ Viva

A doua copilă a cuplului Gabriela Cristea-Tavi Clonda a venit pe lume în luna martie, moment la care celebra ei mamă are în buletin 43 de ani. 

Simona Gherghe, mamă a doua oară la 41 de ani 

Prezentatoarea de televiziune Simona Gherghe (41 de ani) a născut pentru a doua oară în luna mai, la un spital din Bucureşti. Vedeta a transmis vestea pe Facebook, unde a postat şi prima fotografie cu bebeluşul. Vlad Ioan a avut la naştere 2,370 kilograme şi a obţinut nota 10. Alături de Simona Gherghe, în sala de naşteri, s-a aflat soţul ei, Răzvan Săndulescu.  Cuplul mai are un copil, o fetiţă Ana Georgia, care a venit pe lume în primăvara lui 2017. 

simona-gherghe-fetita.jpg

Simona Gherghe mai are o fetiță, pe nume Ana Georgia
Foto Instagram

"Tot îmi caut cuvintele potrivite, care să descrie întâlnirea cu tine. Magie? Minune? Parcă-i prea puţin... Dragul nostru Vlad Ioan, ţi-ai ales o zi frumoasă, 9 mai, ziua Europei, de-acum şi a ta. Ai ţipat hotărât şi ai luat prima notă de 10 din viaţa ta! Mami, tati şi Ana (fetiţa Simonei Gherghe - n.r.) te iubesc şi îţi mulţumesc pentru faptul că ai venit să ne-ntregeşti! Asta e fericirea“, nota Simona.

Dana Grecu, mamă la 40 de ani

Fosta prezentatoare TV Dana Grecu (41 de ani), cunoscută acum sub numele Dana Chera, a născut cel de-al treilea copil, o fetiţă perfect sănătoasă, în urmă cu aproape un an. Dana Chera, fostă Grecu, a devenit mamă pentru a treia oară, la 21 iulie 2018.

dana_grecu_fiica_maria.jpg

dana grecu maria fiica
Dana Chera are un bebeluş cu noul soţ, dar ea mai are doi copii, pe David şi Maria
foto: captură video
 

Fosta prezentatoare de la Antena 3 a anunţat la începutul anului 2018 că a divorţat, după 20 de ani, de omul de afaceri Bogdan Grecu, alături de care are doi copii, David (15 ani) şi Mihaela (12 ani).  La scurt timp, presa a scris că realizatoarea s-a recăsătorit cu un medic stomatolog din Piteşti, pe nume A. Chera, al cărui nume îl foloseşte acum.

Gabriela Firea, mamă de doi băieţi după 40 de ani

Gabi Firea (46 de ani) a adus pe lume un băieţel de 3,630 kg şi 52 cm, la maternitatea Regina Maria din Capitală în primăvara lui 2012. Copilul a primit numele Petru David şi a luat nota maximă la naştere, 10.

tort_copil_gabriela_firea.jpg

gabriela firea copil tort
Gabriela Firea, la momentul tortului lui Zian-Mihail, fiul ei cel mic
Foto: arhivă personală

"Mă simt bine, l-am văzut de trei ori pe cel mic până acum, îi sunt recunoascatoare medicului pentru că m-a sfătuit să fac rahianestezie. Sunt fericită", mărturisea proaspăta mamă, imediat după naştere. În primăvara anului 2015, Gabriela Firea a născut al doilea copil după 40 de ani. Băieţelul Zian provenit tot din mariajul cu primarul din Voluntari, Florentin Pandele, a primit şi el nota maximă de la medici. 

Primarul Capitalei  mai are un băiat, Tudor, de 23 ani.

Citeşte şi:

Ea este «fabrica de copii»: a născut de 44 de ori până la vârsta de 41 de ani

Mame și fiice care par să fie de aceeași vârstă. Le deosebești?

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • luminita anghel

    Niciodată nu este prea târziu să devii mamă. Unele vedetele din România au aşteptat să treacă de prima tinereţe şi de abia apoi au adus pe lume copii. S-au concentrat pe carieră sau au avut probleme de fertilitate. Iată câteva dintre româncele celebre care au devenit mămici după patruzeci de ani.

  • Femeie însărcinată în iarbă

    Tot mai multe femei amână momentul sarcinii. Unele și-au pus cariera pe primul loc. Altele nu au reușit să rămână însărcinate din motive medicale și se gândesc abia acum să facă teste și analize pentru a prinde ”ultimul tren”. Medicii spun că poți să ai un bebe sănătos și la această vârstă. Trei vedete autohtone au ales să aducă pe lume copii deși au trecut de 40 de ani Ziarul Click! vă spune tot ce trebuie să știți despre sarcina apărută la ”maturitate”.