2017, an blestemat pentru lumea artistică! Uite câte vedete ne-au părăsit!

Ultima actualizare:

    Ileana Ciuculete (20 septembrie 1957 - 14 martie 2017)
Ileana Ciuculete (20 septembrie 1957 - 14 martie 2017)

2017 a fost unul negru pentru lumea artistică din România. În martie s-a stins din viață celebra solistă de muzică populară Ileana Ciuculete, în iulie au părăsit această lumea alte trei nume celebre, iar în toamnă au plecat dintre noi inegalabilele actrițele Olga Tudorache, Stela Popescu și Cristina Stamate.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie, la 64 de ani

Prima care a îndurerat o țară întreagă, prin trecerea în neființă, a fost solista de muzică populară Ileana Ciuculete, care a încetat din viață pe 14 martie, la vârsta de 64 de ani. Artista a fost internată pe 8 martie, însă medicii s-au luptat în zadar să-i salveze viața. Ileana fusese diagnosticată cu ciroză, și, conform spuselor soțului ei, Cornel Galeș, boala a evoluat rapid pe fondul hepatitei C, dar și al cancerului osos.


    Dumitru Lupu era căsătorit cu Ileana Şipoteanufoto: arhiva personală
Dumitru Lupu era căsătorit cu Ileana Şipoteanufoto: arhiva personală

22 iulie- Compozitorul Dumitru Lupu a murit la 65 de ani

Compozitorul Dumitru Lupu a murit la 65 de ani, în dimineața zilei de 22 iulie, chiar de ziua de naștere a soției sale, Ileana Șipoteanu, care a împlinit 50 de ani. Familia sa a cerut sprijinul medicilor de pe Ambulanţă, dar în ciuda tuturor eforturilor depuse, inima compozitorului a încetat să mai bată. Interpreta a anunțat pe Facebook dispariția fulgerătoare a iubitului ei soț: „Compozitorul Dumitru Lupu a plecat!”, a scris artista. Cei doi au o fată,  Dumitrana, care a absolvit Facultatea de Teatru.


    La mormântul Denisei e plin de flori şi de jucăriifoto: arhivă personală
La mormântul Denisei e plin de flori şi de jucăriifoto: arhivă personală

Denisa Manelista a murit pe 23 iulie, la 27 de ani

Denisa Răducu, cunoscută ca Denisa Manelista, a murit pe 23 iulie, la numai la 27 de ani, după ce a intrat în stop cardio-respirator. Anunțul a fost făcut chiar de familia solistei de manele, pe pagina ei de Facebook. Fanii tinerei cântărețe, care se trata de carcinom hepatocelular, și-au exprimat marele regret, pe Internet. Cântăreața a fost înmormântată în comuna natală, Ștefănești de Drăgășani, din județul Vâlcea, fiind condusă pe ultimul drum de sute de persoane.  


    Marina Scupra a fost una dintre cele mai îndrăgite soliste din anii ‘90
Marina Scupra a fost una dintre cele mai îndrăgite soliste din anii ‘90

30 iulie- Marina Scupra a murit la 49 de ani

Solista  ”Epocii de Aur” Marina Scupra a murit la 49 de ani, pe data de 30 iulie. Cântăreața suferea de cancer,  fiind diagnosticată cu nemiloasa boală în luna aprilie, evoluția bolii fiind galopantă. Cântăreața a fost căsătorită cu compozitorul Dan Dimitriu, căruia i-a dăruit doi copii, Antonia și Dragoș. După divorț, artista și-a refăcut viața, jurându-i credință voleibalistului Claudiu Pițigoi.


    Olga Tudorache
Olga Tudorache

17 octombrie- Olga Tudorache a murit la 88 de ani

Olga Tudorache ne-a părăsit pe 17 octombrie, la 88 de ani. Doamna teatrului românesc a îmbogăţit lumea teatrului şi a cinematografiei din România, interpretând magistral rolul Vitoriei Lipan din „Baltagul”. A fost și Beatrice îm „Efectul razelor gamma asupra anemonelor”, de Paul Zindel, dar şi mama lui Mihai Viteazul, în pelicula din 1970. Odată cu decesul Olgăi, au ieșit la iveală și a dramele  prin care a trecut, fiind părăsită de soț pentru o actriță din străinătate. Unicul ei fiu a revenit în țară, din America, unde s-a stabilit de ani buni, pentru a-și lua adio de la măicuța lui dragă.


    Stela Popescu
Stela Popescu

23 noiembrie-Stela Popescu a murit la 81 de ani

Cea mai iubita actriţă a teatrului de revistă şi una dintre cele mai carismatice artiste ale cinematografiei noastre ne-a părăsit fulgerător pe 23 noiembrie, la 81 de ani.  Stela Popescu a fost găsită fără suflare, în holul casei sale,  chiar de fiica sa adoptivă. Regina comediei românești a încetat din viață în urma unui stop cardio-respirator. Cu două zile înainte de marea tragedie, ea a suferit un atac cerebral chiar pe scena unei gale în cadrul căreia a fost premiată.


    Cristiana Stamate se simte bine după operaţia pe cord deschis
Cristiana Stamate se simte bine după operaţia pe cord deschis

27 noiembrie-Cristina Stamate a murit la 71 de ani

Cristina Stamate ne-a părăsit la 71 de ani, la scurt timp după Stela Popescu. Ca o coincidență stranie, actrița Teatrului ”Constantin Tănase” a fost internată de urgență, chiar în ziua în care Stela Popescu, buna ei prietenă, a încetat din viață. Cristina a murit pe 27 noiembrie, la o zi după ce buna ei prietenă Stela Popescu a fost înmormântată. Cristina Stamate suferea de insuficienţă mitrală şi de cardiopatie ischemică, afecţiuni grave ale inimii. În 2015, ea fusese operată pe cord deschis. Supranumită „sufletul teatrului de estradă din Bucureşti”, artista a lăsat în urmă zeci de roluri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
Tora Vasilescu
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
image
actualitate.net
image
actualitate.net