10 vedete nemachiate, în izolare! Pe unele nu le recunoști nici cu buletinul în mână

ruby.jpg

Ruby

Mai multe nume sonore din show-biz au renunțat la machiaj, pe perioada izolării la domiciliu, ba chiar se întrec pe conturile sociale în fotografii în care arată ca trezite din somn. Unele vedete par mai tinere, altele, însă, sunt de nerecunoscut, după ce au renunțat la ruj și la creionul dermatograf. Au însă un mare like, din partea noastră, pentru curaj!

Ruby (31 de ani) s-a pozat în dormitor, înainte de culcare. Ea a recunoscut că ba se machiază strident, ba nici nu deschide cutia de farduri, cu lunile, dacă nu se află în concerte.

ruby.jpg

Ruby

 Andreea Marin (45 de ani) pare o copiliță fără creion dermatograf și fără ruj.

andreea_marin.jpg

Andreea Marin

 Laura Cosoi ( 38 de ani) este adepta naturaleții, așa că niciodată nu a abuzat de machiaj.

laura_cosoi.jpg

Laura Cosoi

Mirabela Dauer (72 de ani) arată cu 20 de ani mai tânără fără fond de ten și fără rimel. Ea s-a pozat în curtea vilei, de Paște.

mirabela_dauer.jpg

Mirabela Dauer

Și Daniela Gyrofi (51 de ani) a intrat în acest joc, însă părerile sunt împărțite, în cazul ei. Deși fanii i-au atras atenția că a cam abuzat de intervenții estetice, la nivelul feței, ea susține că e este naturală.

daniela_gyorfi.jpg

Daniela Gyorfi

Adela Popescu (33 de ani) pare o adolescentă, când nu trece pe la cabina machiaj și chiar se simte bine în pielea ei.

adela_popescu.jpg

Adela Popescu

Raluca Bădulescu ( 45 de ani) este de obicei foarte atentă la look-ul, având acasă zeci de cutii de farduri, dar și peruci. La vederea fotografiei, internauții au rămas fără grai, căci d-abia au recunoscut-o.

raluca_badulescu.jpg

Raluca Bădulescu

Cristina Cioran (42 de ani) n-a avut nici o problemă să se pozeze după ce a ieșit din baie, cu părul ud strâns în prosop.

cristina_cioran.jpg

Cristina Cioran

Andreea Mantea (32 de ani) face reclamă, pe internet, la un tratament facial. A fost nevoită se se demachieze, însă și-a păstrat genele false.

andreea_mantea.jpg

Andreea Mantea

Marina Voica are 83 de ani, însă, de o lună, de când se află în izolare, în vila ei din Breaza, nici că mai e interesată de machiaj.

marina_voica.jpg

Marina Voica

Citește și:

Așa arată fără strop de machiaj reginele audiențelor!

Atenţie, poze neretuşate! Cum arată vedetele noastre fără strop de machiaj

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1