10 secrete inedite din culisele "Dansează printre stele"

6-7-vedete-baza-3col-_mg_6033.jpg

Şi bărbaţii trec pe la cabina de machiaj
Foto: Antena 1
Citeste tot despre: 

Ce vedem noi duminica, la televizor, este un show strălucitor, foarte bine pus la punct, în care perechile dansează cu eleganţă. Puţini ştiu ce se întâmplă în culise. Noi îţi dezvăluim 10 secrete.

Circa 150 de costume sunt pregătite pentru fiecare ediţie, plus rezerve. 

 Rochiile concurentelor sunt făcute la comandă, din materiale speciale. Preţurile lor variază între 1.000 şi 3.000 de euro, în funcţie de cât sunt de preţioase şi de greu de realizat. 

 Echipa de stilişti ştie pe de rost măsurile la pantofi ale tuturor concurenţilor şi ale membrilor baletului emisiunii, precum şi măsurile la sutien ale tuturor fetelor care dansează duminică de duminică. 

 Se estimează că până la finalul sezonului vor fi folosite peste 1.000 de perechi de pantofi. 

 Tălpile pantofilor de dans sunt din piele special tratată, pentru a fi flexibilă şi pentru a avea mereu aceeaşi aderenţă. Trebuie însă umezite înainte de intrarea în scenă, ca să nu alunece pe parchet, dar concurenţii, copleşiţi de emoţii, mai uită uneori să facă asta. 

 Machiajul pentru prezentatori, concurenţi şi membrii baletului durează 7 ore. 

 7 hairstilişti, coordonaţi de Adi Perjovschi, 7 make-up artişti, coordonaţi de Corina Hera, şi 4 stilişti au grijă de înfăţişarea celor care intră pe scenă. 

 200 de agrafe, 5 tuburi de 400 ml de fixativ, 2 tuburi de spray de volum, 1 spray de luciu şi o cutie de pastă modelantă folosesc hairstiliştii în fiecare duminică la „Dansează printre stele”. 

 70 de oameni trebuie aranjaţi pentru spectacol. 

 Aproximativ 200 de porţii de mâncare şi 20 de litri de cafea sunt pregătiţi pentru întreaga echipă, în ziua respectivă. 

loading...

Citește și