Nicoleta Luciu: „Mi-am micșorat stomacul!”

nicoleta_luciu.jpg

nicoleta luciu,
Nicoleta Luciu dezvăluie secretele unei siluete de invidiat
Foto: Prima Tv

Nicoleta Luciu, în vârstă de 38 de ani, a reușit să ajungă la o greutate de 56 de kg, având o înățime de 1,76 metri, conform spuselor proprii. Totuși, nu ține secretul doar pentru ea, ci alege să dezvăluie metoda la care a apelat.

Într-un interviu acordat recent, fosta actriță a dezvăluit secretul siluetei ei de invidiat, în condițiile în care aceasta are acasă patru copii. Nicoleta a povestit că a reușit să scape de kilogramele ce o deranjau, fără să se înfometeze, ci mâncând foarte puțin. „Eu am mâncat foarte puțin în general și mi-am mișorat stomacul. Aici, la Miercurea Ciuc, toată lumea mănâncă normal. Slănină cu ceapă, mâncăruri gătite, o grămadă de mâncăruri grele. Și mănânc și eu. Dar… împart o porție în zece, iar eu mănânc a zecea parte. Aici imi este mai greu să mă descurc cu regimul, tentațiile culinare sunt mari. Plus că n-am concurență. Ai văzut cum este, la București, dacă mergi la un eveniment și vezi o femeie mai slabă, imediat te pui și tu la regim. Mănânc mâncare doar de două ori pe zi și cantități foarte, foarte mici”, a declarat Nicoleta pentru revista Viva.

Vedeta a mai ținut de-a lungul timpului diete, fiind cunoscută pentru refacerea extraordinară după naștere. Această metodă însă, pare să-i priască din plin. Pe lângă dezvăluirile legate de alimentație, Nicoleta Luciu le-a mai dat un mic pont fetelor interesate. „În afară de cele două mese pe zi, mai beau patru litri de suc de citrice, în special grepfruit. Asta și înainte de masă. În rest, mănânc fructe și legume. Morcovi, broccoli, gulie, mere și struguri, mai nou. Cei negri îmi plac de mor”, a adăugat aceasta.

Loading...
 
 

Citește și

  • Nicoleta Luciu (37 de ani) preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. În locul aparițiilor tv, bruneta sexy cu record de apariții în revista Playboy preferă rolul de gospodină și de mamă cu normă întreagă pentru cei patru copii ai săi.

  • nicoleta iuliana luciu

    Fanii fostei actriţe de telenovele erau fericiţi că Nicoleta Luciu va reveni pe micile ecrane, într-un reality-show, alături de sora ei, Iuliana. La începutul lui noiembrie a fost anunţată oficial prezenţa lor în concursul “Asia Express”, însă trei săptămâni mai târziu a venit ştirea că se retrag. Click! a aflat adevăratul motiv pentru care Luciu n-a putut să mai participle.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1