„Zidarul român” care a uimit Spania va avea turneu în America

Costel Busuioc, Lia Lungu.jpg

Costel Busuioc turneu Lia Lungu
Cântăreața de muzică populară Lia Lungu a fost impresionată de talentul lui Costel Busuioc și vrea să îl ajute să susțină un turneu în America
foto: arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Costel Busuioc (40 de ani) a revenit pe scenele din București, în preajma Crăciunului, după o absență de câțiva ani.

Zidarul român care a uimit Spania în 2008 la un concurs muzical „Fiii Babilonului” a susținut un concert la Cinema Patria din București, la 23 decembrie. În spectacolul intitulat „Acasă de Crăciun”, Costel Busuioc a revinit în lumina reflectoarelor în acompaniamentul muzicienilor profesioniști ai Aleksander Philarmonic Orchestra. Concertul oferit de el de Crăciun a fost cu adevărat magic, cu un repertoriu variat alcătuit din suite de colinde românești, cântece de iarnă, muzică religioasă și arii din opere celebre.

Costel Busuioc a mai cântat la Caransebeș, în cadrul unui eveniment de amploare. Tot aici s-a întâlnit cu o altă bănățeancă, interpreta de folclor Lia Lungu. Aceasta este stabilită de ani buni în Stetale Unite ale Americii, însă în ultimii ani se împarte între America și Europa. Impresionată de talentul lui Busuioc, Lia Lungu intenționează să organizeze anul viitor, peste Ocean, un turneu dedicat lui Costel.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5