VIDEO Trupa MANDINGA este marea câştigătoare a finalei Eurovision România!

CLIIMA20120310_0216_1.jpg

Mandinga în momentul auzirii rezultatului
Citeste tot despre: 

Este OFICIAL! Trupa Mandinga este marea câştigătoare a finalei Eurovision România. Formaţia care a interpretat melodia "Zaleilah" va reprezenta ţara noastră la competiţia de la Baku, Azerbaidjan.

În urma voturilor cumulate, ale publicului şi ale juriului, Mandinga s-a clasat pe primul loc.

Iată melodia câştigătoare!

23.39 Juriul a votat! Electric Fence pe locul 1, Mandinga pe 2, Cătălin Josan pe 3.

23.34  Electric Fence a trecut pe locul 1 în preferinţele juriului cu 76 de puncte, cu 10 mai multe decât Mandinga.

23. 27 Elena de la Mandinga a declarat pentru Click: "Am emoţii, nu e totul final, deşi toţi ne dau câştigători. N-am trăit în viaţa mea emoţii ca astea, stau ca pe ace. Anul acesta am împlinit 10 ani, am fost numarul 10 în concurs, poate e un semn." Aceştia par a fi în topul preferinţelor toturor. Până în prezent, ei au luat maxim de puncte, adică 12 de la toţi membrii juriului.

STOP VOT

23.07 În asteptarea voturilor, în scenă au intrat cei de la Hotel FM.

23.00 Cu aproape 6000 de voturi Mandinga este în continuare pe primul loc.

22.50 Momentan, Mandinga este în preferinţele publicului pe primul loc. Melodia lor are în prezent cele mai multe voturi.

22.49 Cătălin Josan a declarat în exclusivitate pentru Click!: "O să câştig, nu am nicio superstiţie, dimpotrivă. Faptul că am fost primul pe listă sper să mă ajute să fiu şi primul în preferinţele publicului. Am scăpat de emoţii. Dacă eram alt număr, aveam emoţii aşteptând. Dar aşa, am scăpat!"

Concursul propriu-zis s-a terminat, votul continuă.

22. 42 Ultima din concurs dar şi singura cu două piese în concurs, Ana Mardare, vine cu un alt cântec, alte haine, altă interopretare. Piesa, "This must be love", mult mai optimistă şi mai energică ca prima.

22.39 Penultima concurentă, Bianca Purcărea, urcă pe scenă, dar melodia "Don't say sorry" nu primeşte foarte multe aplauze din partea publicului.

22.32 Kamara are propriile interese la finala naţională a Eurovisionului. Fără să-şi dea jos ochelarii de soare, încearcă să vrăjească o roşcată. Bravo lui. 

22. 27 Pe scenă urcă o altă concurentă, Tasha. Cu un look asemănător cu al mult mai cunoscutei Cher, artista are ce mulţi nu au. Culoare şi voce, este sexy şi provocatoare.

22. 25 Plină de energie şi colorată la fel ca şi dansatoarele ei, Ioana Anuţa încearcă şi ea să impresineze prin energie juriul care ar putea să trimită la Baku.

22 19 Următorii în concurs sunt cei de la T&L cu piesa "Twilight". Ea blondă, el de de origine afro-americană, lucru care dî culoare acestei interpretări şi ii face să iasă în evidenţă.

22.16 Mandinga are un mesaj ingenios de a convinge publicul să ăi voteze. "România nu uita, Mandinga e trupa ta", este mesajul lor.


22.10 Intră în scenă formaţia Mandinga. Toţi membrii formaţiei dansează şi se simt bine, la fel ca la orice concert obişnuit. Aceştia au reuşit să treacă peste emoţiile concursului şi se simt extrem de bine.

22. 06 Miss Mary, concurenta cu numărul 9 şi una dintre cele mai tânără din concurs, încearcă să impresioneze cu vocea şi dansul tineresc. Scena s-a umplut instant de energie.

22. 03 Ovidiu Anton este concurentul cu numărul 7.  Piesa "Walk Alone", extrem de lentă şi tristă pare a fi compusă să impresioneze partea feminină a juriului din această seară.


22. 02 Concursul continuă

21. 41.Electic Fence intră în scenă cu melodia "Zaleilah". Foarte ritmată, piesa trupei pare să semene cu una cântată de ţiganii din filmele lui Goran Bregovic.

21.37 Raluca Ocneanu  cu „Time is on my side" speră ca numărul 6 pe care îi poartă în concurs să îi poarte noroc. Chiar dacă nu e la fel de tânără ca mulţi din concurenţi, artista este foarte elegantă şi pare în mare formă.

21.35 RPK mizează pe faptul că au singura piesă din concurs în limba română, aşa cum se aştepta toată lumea

21.34 Viky Red a avut şi el un discurs bun. Mesajul "Aduceti piesa cu numărul 3 pe locul 1"

21.30 Concursul continuă tot cu o piesă în limba engleză. Se pare că mai mulţi dintre pretentenţii pentru finala de la Baku au optat pentru o limbă de circulaţie universală. Concurentul cu numărul 4 este Lucian Oros cu melodia „The best a man can get"

21.25 . RPK, cu piesa  „Singura care" este primul artist care cântă în limba română de până acum.

21. 22 Concursul continuă cu Viky Red - „If you ever feel". Îmbrăcat într-o ţinută asemanătoare a starurilor rock din anii 80, acesta interpretează piesa plină de sentiment foarte sigur e el.

21.21 Cătălin Josan vrea neapărat la Baku. Moldoveanul susţine că este singurul artist din concurs cu succes internaţional.

21. 20 Impresarul Radu Groza şi Roxana Nemeş au venit la spectacol, dar nu stau până la final. Cei doi sunt susţinători ai trupei Mandinga.

21.16 Îşi începe performanţă Ana Mardare şi anume melodia „If you find simple words to say". Artista, într-o rochie verde, foarte elegantă împreună cu un grup de patru băieţi în grupul de baking vocals. Cântăreaţa îşi termină performanţă fără greşeala.

21. 15 După interpretare, Cătălin Josan a trecut în pas alergător pe lângă cei din culise. Nu pare să aibă emoţii deloc şi chiar a făcut semnul victoriei.


Ora 21. 12 Cătălin Josan deschide concursul cu melodia Call my Name. Fostul câştigător de la Megastar, îmbrăcat foarte elegant, cu o freză gen Antonio Banderas, pare foarte încrezător în el.

21.11 S-a dat start televotingului

Ora 21:00 A început marea finală cu un moment coregrafic spectaculos.

Ora 20:25. Mai este ceva mai mult de o jumătate de oră până la debutul finalei naţionale. Organizatorii competiţiei au comunicat jurnaliştilor acreditaţi la eveniment, printre care şi trimisul Click.ro, că în studio nu se filmează, nu se fac poze şi nu se discută cu artiştii. Acestea sunt posibile numai în "camera verde".

Spectacolul va fi transmis in trei parti: de la ora 21.00, de la 22.00 si de la 23.00, urmand ca inainte de miezul noptii sa fie cunoscuta piesa castigatoare. Finala va putea fi urmarita si de internauti, pe www.tvr.ro/eurovision, pe site existand doua streamuri live (pe langa transmisia finalei, se pot urmari live imagini cu atmosfera din culise), dar si pe site-ul oficial al competitiei internationale.

Cum se alege câştigătorul

Alegerea va fi facuta in baza notelor primite de la un juriu de specialisti (50%) si prin televoting (50%). In caz de egalitate, va castiga melodia care va avea cel mai mare numar de voturi primite de la public.

Publicul va putea vota piesa preferata apeland 0900 16 09 XX (unde XX este numarul fiecarei piese in ordinea intrarii in concurs) din retelele Romtelecom, Cosmote, Orange si Vodafone. Pe langa numarul de telefon, va functiona si televotul prin SMS. Numărul pentru SMS este 1267, iar mesajul trebuie să conţină numarul de ordine al piesei din concurs, de la 01 la 15. Numarul de SMS este valabil in Cosmote, Orange, Vodafone.

Tariful este de 0.37 euro, TVA inclus, atat pentru apelul telefonic, cat si pentru SMS. O piesă poate fi votată de 12 ori de la acelaşi număr de telefon.

Iată participanţii la Selecţia Naţională Eurovision:

1. Catalin Josan - „Call my name"

2. Ana Mardare - „If you find simple words to say"

3. Viky Red - „If you ever feel"

4. RPK - „Singura care"

5. Lucian Oros - „The best a man can get"

6. Raluca Ocneanu - „Time is on my side"

7. Electric Fence - „Şun-ta"

8. Ovidiu Anton - „I walk alone"

9. Miss Mary - „Rollin'"

10. Mandinga - "Zaleilah"

11. T&L  - "Twilight"

12. Ioana Anuţa - "Girls don't cry"

13. Tasha - "Say my name"

14. Bianca Purcărea - "Don't say sorry"

15. Ana Mardare - "This must be love"

Prezentatorii evenimentului sunt Gianina Corondan, Constantin Trofin, Iulia Parlea şi cei "3 Terori": Zory, Bogdan şi Valentin, din emisiunea "La mustaţă" a lui Constantin Trofin.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1