VIDEO Shift a ales-o pe ADDA să cânte despre un proiect special! Vezi despre ce e vorba

Citeste tot despre: 

Dupa ce a stat in topurile muzicale mai bine de un an, cu piesa “Sus pe toc” (feat. Marius Moga), Shift a prins gustul succesului lansand, in ultimele luni, mai multe productii inedite, precum “Dupa ani si ani” (cu Vizi Imre) “Rupem boxele” (cu Andreea Banica), “La carciuma de la drum” (cu Electric Fence) si “Inghetata” (cu Yogi si Ruby).

Prin urmare, Shift este un artist care tace si face. Asa s-a nascut si colaborarea cu Adda, proaspat intrata in atentia publicului cu piesa “Iti arat ca pot”.

Dintr-o gluma, intr-o seara, dupa un concert din cadrul turneului “WTF Tour”, desfasurat la inceputul anului, echipa DeMoga si artistii Sprint Media s-au adunat intr-o sesiune spontana de creatie, compunand impreuna “Tiglina 1”, un cantec de suflet, dedicat mai ales celor care au plecat de-acasa, fie in alt oras, fie in alta tara.

Chiar daca Shift canta despre cartierul in care a crescut el, la Galati, “Tiglina 1” este un hit in care se regasesc cel putin cateva milioane de romani plecati de la ei de acasa, in cautarea unei vieti mai bune.

Regia videoclipului este semnata de Ironic, autorul a alte doua videoclipuri intrate in topuri: “Iti arat ca pot” – Adda si “Esti Piesa” – Liviu Teodorescu. Filmarile s-au facut chiar la Galati, intre “Scoala 7” si “Faleza” si includ elemente din copilaria lui Shift: parcul in care se juca impreuna cu copiii de la bloc, intrarea in scara si chiar pe parintii artistului.

Dincolo de nostalgia pe care o starnesc versurile piesei, Shift canta si despre faptul ca e important sa nu uiti cine esti, de unde pleci, unde vrei sa ajungi si mai ales despre cate sacrificii trebuie sa faci pentru a-ti implini visul, oricare ar fi el.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1