VIDEO Lariss, protejata Alexandrei Stan, a lansat un videoclip extrem de sexy

foto_2.jpg

Lariss şi-a lansat videoclip
Lariss şi-a lansat videoclip

Săptămâna trecută şi-a lansat piesa “Dale Papi” iar acum Lariss, protejata Alexandrei Stan, şi-a scos videoclipul piesei care este unul extreme de sexy.

Lariss revine şi lansează videoclipul piesei “Dale Papi” care este unul de-a dreptul fierbinte în care artista apare în ipostaze sexy, plină de viață și senzuală. “M-am simțit foarte bine și deși am filmat 12 ore în continuu, nici nu mi-am dat seama cum a trecut timpul. Au fost și momente în care mi-a fost greu, de exemplu alea în care și eu și dansatoarele alunecam mereu din cauza uleiului de pe podea. Dar totul e bine când se termină cu bine, mai ales când ai langă tine o echipă care te susține și care-ți spune mereu: ”Hai că poți, hai că mai ai un pic”, așa cum a fost echipa Fonogram. Filmarea primului meu clip a fost o experiență frumoasă”, a spus Lariss. Piesa “Dale Papi” este compusă de Lariss împreună cu David Ciente şi Shift, în studioul “Midiots Production”, iar videoclipul e regizat de Khaled Mokhtar.

lariss_dale_papi.jpg

Lariss este extrem de sexy
Lariss este extrem de sexy

Tânăra cântă de la  7 ani şi a urmat un lung şir de participări la olimpiade şi concursuri, finalizate cu diplome şi trofee. Nascută la Iaşi într-o familie de balerini, cântăreaţa a cochetat, în timpul studiilor la Academia Naţionala de Muzică din Bucureşti, cu mai multe genuri muzicale, de la cel clasic la folclor autentic, jazz, r’n’b, rock şi pop. Din aceeaşi perioadă, doi oameni au influenţat-o şi au încurajat-o să cânte: Crina Mardare, cu care a studiat canto pop şi Mircea Tiberian, la clasa căruia a absolvit Conservatorul. Pe lânga Shift, care a dovedit, cu “Sus pe toc” (feat. Marius Moga) că se poate sta cu o piesa în topuri și în playlist-urile de radio și Tv mai bine de un an, Lariss este încurajată și de Alexandra Stan. „Lariss cântă bine şi are experienţă în a cânta cu mulţi artişti de top din ţara noastră. Lariss e un proiect fresh, sexy, exotic, dance şi internaţional şi mă bucur că am o aşa colegă ambiţioasă şi talentată la studio, la Fonogram”, spune şi Alexandra.

lariss_dale_papi_jpg.jpg

Lariss a lansat noul videoclip la piesa "Dale Papi"
Lariss a lansat noul videoclip la piesa "Dale Papi"

Ca orice artist complet, Lariss e activă pe toate site-urile de socializare:

https://www.facebook.com/LarissOfficial 

http://instagram.com/larissofficial

https://twitter.com/larissofficial

Loading...