VIDEO: Fata asta o ameninţă pe INNA! Vezi cine e

Lariss si Inna.jpg

Lariss Inna cantareata showbiz lansare
Lariss este o amenințare pentru Inna: este frumoasă, are voce și va fi impresariată de același specialist
foto: arhiva personală

Sfârşitul de an aduce o premieră pe piaţa muzicală. Tânăra Lariss, care de curând şi-a lansat videoclipul piesei „Dale Papi”, a fost luată în vizor de impresarii Innei şi ai Alexandrei Stan, care vor să o facă cunoscută peste hotare.

Aşa ceva nu s-a mai întâlnit în showbizul muzical românesc. Pentru că este o premieră ca doi manageri ai artistelor de top Inna şi Alexandra Stan să-şi dorească să se ocupe de aceeaşi solistă şi să cadă la pace pentru ea. Lucian Ștefan și Vlad Rădulescu au bătut palma şi îşi doresc să o facă pe tânără mai celebră ca Inna sau Alexandra Stan. Atuurile Larissei? Seamănă cu Inna, e talentată și se bucură de toată susținerea Alexandrei Stan. 

Cântă în engleză și dansează amețitor

„Lariss e singura apariție în muzică din ultimii ani care are șanse reale de succes internațional, iar colaborarea cu Fonogram cred eu că oferă platforma ideală pentru acest succes despre care vorbim. Lariss m-a câștigat întâi cu timbrul vocii și cu atitudinea ei, dar când am înțeles că s-a implicat și în partea de compoziție si producție, m-a câștigat cu totul. Am mare încredere și în parteneriatul ăsta și în succesul care o așteaptă pe artistă”, a mărtirisit Lucian Ștefan, directorul casei de discuri „Global Records” şi managerul celor mai în vogă artiste ale momentului, Innei și Antonia. 

Inna, Lucian Stefan.jpg

Inna Lucian Stefan muzica topuri
Inna lucrează de la debut cu același impresar, Lucian Ştefan, care i-a fost ani buni și iubit
foto: arhiva personală

La rândul său, Vlad Rădulescu, director la „Fonogram Records”, a spus şi el că are încredere în acest proiect. „De la început am simțit că Lariss e un artist complet, cu un potențial enorm. De aceea, ne bucurăm astăzi să alăturam echipelor «Fonogram Records și «Midiots» pe colegii noștri de la «Global Records», asigurând astfel suportul creativ și operațional ideal pentru dezvoltarea acestui proiect atât de promițător. Sunt convins că această formulă e una câștigătoare, Lariss având deja un debut muzical excepțional”, a încheiat managerul Alexandrei Stan.

Alexandra Stan, Vlad Radulescu.jpg

Alexandra Stan Vlad Radulescu impresar
După scandalul cu impresarul-bătăuș - Marcel Prodan, Alexandra Stan colaborează cu Vlad Rădulescu
foto: arhiva personală

Cine e Lariss?

Lariss a început să cânte la 7 ani. De-a lungul timpului,. A participat la foarte multe concursuri muzicale, la care a luat de fiecare dată un trofeu sau o diplomă. Nascută la Iaşi într-o familie de balerini, cântăreaţa a cochetat, în timpul studiilor la Academia Naţionala de Muzică din Bucureşti, cu mai multe genuri muzicale, de la cel clasic la folclor autentic, jazz, r’n’b, rock şi pop. Din aceeaşi perioadă, doi oameni au influenţat-o şi au încurajat-o să cânte: Crina Mardare, cu care a studiat canto pop, şi Mircea Tiberian, la clasa căruia a absolvit Conservatorul. Cu un trecut muzical atât de promiţător, completat de multe sesiuni de lucru în numeroase studiouri din care au ieşit hit-uri de top, precum şi câţiva ani petrecuţi pe scenă ca backing vocal al Paulei Seling, Lariss are toate atuurile pentru a deveni o cântăreaţă de top, iar prima ei piesă cu videoclip, „Dale Papi”, are toate şansele să dea startul unei cariere de succes.

Loading...