VIDEO Ce face Lora în timpul scandalului legat de divorţ

lora_1_web.jpg

lora dan badea cariera single
Lora s-a refugiat în muncă pentru a uita de despărţirea de fostul soţ
Foto: Arhivă personală
Citeste tot despre: 

Deşi păreau un cuplu fericit, îndrăgita Lora (32 de ani) şi Dan Badea (38 de ani) sunt, se pare, la un pas de divorţ, după o căsnicie de doar doi ani. Chiar dacă se află pe marginea prăpastiei pe plan personal, cântăreaţa preferă să se dedice în continuare carierei muzicale, lasând căsnicia pe locul doi. Astfel, aceasta a lansat, împreună cu băieţii trupei Two, un nou single, „C’est la vie”.

După ce gurile rele au speculat că artista ar fi călcat strâmb în relaţie, chiar cu managerul ei, aceasta vrea să uite de toate acuzaţiile care i se aduc şi îşi vede în continuare de carieră. Astfel, Lora şi băieţii de la Two lansează cel mai nou single al trupei, „C’est la vie”, împreună cu un videoclip. Noua piesă reprezintă o continuare a hit-ului „My Passion”, lansat de fosta trupa Akcent în anul 2011, pe al cărui refren a cântat atunci tot Lora. melodia „C'est la vie” a fost compusă de componenții formației, Mihai Gruia şi Sorin Brotnei.

Ce sexy e Lora în noul VIDEOCLIP

„Sunt prietenă cu băieţii de la Two de multă vreme, aşa că propunerea de a colabora m-a bucurat foarte tare. Abia aştept săvedeţi şi voi clipul, ne-am distrat de minune la filmari, mai ales că-mi place piesa la nebunie!", a declarat Lora.

Vă reamintim că artista a mărturisit că se luptă cu soţul ei să îşi salveze căsnicia. Lora şi Dan Badea s-au căsătorit în 2012.

lora_2_si_dan.jpg

lora dan badea actor casatorie
Lora şi soţul ei, Dan Badea, s-au căsătorit în anul 2012
Foto Click!

 

Loading...
 
 

Citește și