VIDEO Beyonce, aşa cum nu aţi mai văzut-o niciodată! Cum arată în noul videoclip

beyonce.jpg

beyonce sexy artsita video
Beyoncé este considerată una dintre cele mai sexy femei din lume
foto: Tumblr
Citeste tot despre: 

Cel mai nou videoclip lansat de Beyonce (33 de ani) i-a luat prin surprindere pe fanii artistei şi site-urile de specialitate, clipul având deja peste 1,6 milioane de accesări în numai o zi de la difuzare.

Videoclipul, intitulat "7/11", este realizat cu un buget redus, Beyonce fiind surprinsă dansând şi distrându-se alături de câteva "prietene" într-o cameră de hotel, potrivit CNN. Ea este filmată dansând pe balcon, în baie sau pe holurile hotelului, iar videoclipul este considerat de unii fani drept "cel mai bun clip al artistei din toate timpurile".

Vezi noua piesă a artistei!

Beyonce are o carieră impresionantă

Beyonce Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor 1990 în calitate de membră a trupei "Destiny's Child", unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 17 astfel de trofee. Beyonce a jucat şi în filme, precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008), potrivit Mediafax.

Beyonce, viaţă de familie împlinită

Din 2008, artista e căsătorită cu Jay-Z, unul dintre cei mai importanţi producători din industria muzicii hip-hop, iar împreună au o fiică pe nume Blue Ivy. Cei doi au o avere estimată la peste 750 de milioane de dolari.

Loading...

Citește și