Vezi ce artişti români vor face show la Olimpiada de la Soci

CLIIMA20140207_0050_1.jpg

Fly Project va susţine 5 concerte
Citeste tot despre: 

Artiştii români merg şi ei la olimpiada de la Soci. Nu ca spectatori, ci, bineînţeles, ca să facă spectacol. Cea mai apreciată trupă în Rusia este Fly Project, care a fost cooptată să susţină 5 concerte în cinci zile consecutive. Inna şi Akcent vor avea şi ei câte un spectacol.

Tudor şi Dan de la Fly Project, împreună cu cele două dansatoare şi cu tour managerul lor, au plecat în această dimineaţă cu avionul spre Soci. Mâine vor avea primul concert şi alte patru în următoarele zile. Vor cânta la ore diferite de la o seară la alta, durata concertului fiind de 40-45 de minute.

Pentru prestaţia lor, se pare că vor încasa circa 100.000 de euro. Organizatorii, însă, s-au dat peste cap ca să-i aibă pe scenă şi să le asigure condiţii cât mai bune, având în vedere că restricţiile din perioada Jocurilor Olimpice sunt extrem de stricte. Fly Project este o trupă cu mare succes în Rusia, de multe ori cei doi artişti declarând că se simt acolo ca acasă.

„Ne întoarcem în ţară pe 13 februarie, iar pe 14 plecăm într-un turneu în Kazakhstan, pentru vreo două săptămâni. Suntem tot pe drumuri", a declarat Tudor.

Loading...