Sophia, mesaj înduioşător la adresa celui mai drag om din viaţa ei

sophia_2.jpg

Sophia
Sophia

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Extravaganta solistă Sophia l-a aniversat de curând, la Roznov, orașul ei natal, pe cel căruia îi este recunoscătroare pentru educația și corectitudinea de care dă dovadă în prezent. Tatăl său și-a sărbătorit ziua de naștere alături de cei dragi din familie și a avut parte de o declarație emoționantă din partea fiicei sale.

 “Ești tatăl meu și eu îți sunt copil... Mi-ai dat viață, m-ai învățat să trăiesc frumos, mi-ai explicat cât e de urât să minți și cât de importantă este generozitatea... Mi-ai pus cărțile în poală și m-ai învățat să cânt... Mi-ai dăruit secundele, minutele, zilele și anii tăi toți... Și îți dau înapoi prea puțin... Te iubesc.. Așa cum doar tu puteai, cu sufletu-ți din alte vremuri, să mă călăzești prin iubire și pentru iubire... acum și dincolo de efemer!”, a fost mesajul impresionant al cântăreței.  

sophia-tata-1.jpg

Sophia şi tatăl ei
Sophia şi tatăl ei

“Tata îmi 'îndulcea' diminețile cu cântecele sale când mă trezeam pentru a merge la grădiniță. Sau prima noapte în camera mea din casa de la Roznov când, fiindu-mi frică să adorm singură, tot tata alunga ‘urâtul’... Sau prima dezamăgire adolescentină cand, tot el, îmi cânta alinându-mi lacrima. Muzica mi-a fost mereu balsam sufletesc. Cât despre înclinația pentru bun gust și simț estetic, vine de la mama”, declară Sophia.

Sophia a lansat la începutul verii o nouă piesă, “Ziduri”, una din puținele în limba română din cariera artistei, și care a fost deja ascultată de peste 100.000 de oameni pe Youtube.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5