Două femei se sărută în noul clip al trupei Vunk

trupa_vunk.jpg

trupa vunk
Băieții de la Vunk au filmat un nou videoclip în Veneția
Foto: arhiva personală

Alăturarea a două femei frumoase, o actriță și un model, un cadru extrem de romantic, Veneția, și versuri care ating inimi, aceasta este rețeta noului videoclip al piesei ”Iubeste-ma #detot”al trupei Vunk.

Scena principală a clipului realizat chiar în perioada celebrului Carnaval de la Veneția este un sărut pasional între cele două protagoniste: Ana Maria Ilinca, un model promițător, și Ana Maria Guran, frumoasa actriță din „Lumea e a mea”.

Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, a explicat care este povestea din spatele melodiei și clipului: “Veneția este un oraș-simbol pentru cele mai multe cupluri. Tot acolo are loc și Carnavalul, un context în care lumea își pune măștile sau și le dă jos. Este un moment în care lumea renunță la prejudecăți, la inhibiții, la judecata celor din jur. Iubirea nu are nevoie de măști, ci dimpotrivă, trebuie să ne ajute să ni le dăm jos pe cele pe care ni le punem, involuntar, de cele mai multe ori, în fața celorlați. Mai bine o zi de iubire #detot decât ani întregi de iubire pe jumătate.”

clip_vunk.jpg

clip vunk iubeste-ma de tot
Ana Maria Guran și Ana Maria Ilinca, protagonistele noului clip Vunk
Foto: arhiva personală

14 ore au durat filmările pentru clipul piesei ”Iubeste-ma #detot”, ce urmeaza să fie lansat de trupa Vunk în curand, clip care promite să-și încânte fanii nu numai prin muzică, ci și prin mesajul unei iubiri intense, dincolo de prejudecăți. Până la apariția clipului, fanii trupei se pot bucura de piesă de la 5 februarie, pe Deezer.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • trupa vunk

  Pentru concertul „Un Nou Univers”, Vunk vine cu o mulțime de surprize. Solistul trupei, Cornel Ilie (39 de ani), dar și colegii lui, au muncit foarte mult pentru ca totul să iasă perfect și au venit cu câteva idei originale care vor revoluționa muzica din România. În cadrul concertului, aceștia au lansat primul videoclip viu, iar acesta își caută jumătatea.

 • Un scandal de proporţii s-a declanşat la nici o săptămână de la lansarea noului videoclip al trupei Vunk „Ne facem auziţi”. Artişti precum Loredana, Gabriel Cotabiţă, Nicole Cherry şi Sişu, care au colaborat la controversata piesă, sunt acuzaţi că atacă dur biserica, dar şi pe Patriarhul Daniel.

 • cornel ilie iubita masina parcare

  Discret cu viaţa personală, Cornel Ilie trăieşte de un an jumătate o frumoasă poveste de dragoste, pe care o ţine cât mai departe de ochii curioşilor. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe cântăreţ într-o ipostază romantică alături de femeia care i-a pus inima pe jar. Şi se pare că partenera l-a cucerit definitiv, căci artistul a fost dispus să o aştepte preţ de jumătate de oră pentru a-i "rezerva" un loc de parcare.

 • ion besoiu cornel ilie

  Trupa Vunk va susține un nou concert la Sala Polivalentă din București, la data de 7 octombrie. Evenimentul se anunță a fi unul deosebit de important, iar artiștii au preferat să păstreze aceeași structură din anii trecuți.

 • cornel ilie vunk facultate

  Liderul trupei Vunk a renunţat la multe lucruri pentru a avea succes. Când era student în anul III la Facultatea de Imagine de Film şi Tv şi ingineri de sunet la una din cele mai mari televiziuni din România, Cornel Ilie s-a lăsat şi de şcoală şi de job pentru a-şi urma pasiunea pentru muzică.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1