Iris cântă pe cea mai veche scenă muzicală din Capitală

Citeste tot despre: 

Legendara trupă Iris revine pe cea mai veche scenă muzicală din București, Club A, pentru un concert de neuitat. Noul solist, Rafael, se pregăteşte cu mari emoţii de eveniment.

Evenimentul de miercuri seara,d e la orele 23.00, trezește amintiri frumoase membrilor trupei, întrucât faimoasa scenă a clubului a jucat un rol important în consacrarea formației Iris, la fel ca și în cazul multor altor nume reprezentative pentru mișcarea rock din România.

Iris a suferit câteva modificări în ultimul an. După plecarea lui Cristi Minculescu, solistul trupei a fost Toni Șeicărescu, însă la sfârșitul lunii iunie formula s-a schimbat din nou, locul acestuia fiind luat de tânărul Rafael, ei ducând astfel mai departe cei 36 de ani de activitate ai trupei.
Astfel, după ce au dat startul concertelor în noua formulă la Anton Pub, rockerii promit un concert exploziv în Club A, pe cea mai veche scenă culturală din Capitală, cu mega-hiturile lor precum "Cine mă strigă în noapte", "Trenul fără Naș", "Pe ape", "Strada ta", "Tot zbor", "Baby", "Somn bizar", "Mirage", "De vei pleca", "Să nu crezi nimic" sau "Ultimul mic dejun al lui Bon" sau "Casino".


loading...
Loading...