Inna a primit 5 discuri de aur şi platină la MIDEM

CLIIMA20101211_0089_1.jpg

Inna, 2.400.000 de euro
Citeste tot despre: 

În cadrul Midem, cel mai mare eveniment muzical al anului desfăşurat weekendul trecut la Cannes, Franţa, INNA a primit 5 distincţii pentru anul muzical ce s-a încheiat odată cu acest eveniment.

Super-hit-ul „Hot” a fost recompensat cu „Discul de Aur” în Italia, „Dublu Disc de Platina” în Suedia, „Triplu Disc de Platina” pentru vânzările acumulate în Norvegia şi „Discul de Aur” în Danemarca pentru unităţile vândute.

„Sun Is Up” a primit „Discul de Aur”, pentru copiile vândute în format digital din Italia.

Altfel spus, vânzările pentru „Hot” au depăşit 100.000 de unităţi vândute şi peste 15.000 de descărcări digitale, la care se adaugă cele peste 10000 de descărcări digitale vândute în Italia pentru „Sun Is Up”.

În acelaşi timp, cea mai recenta piesa a ei, „Endless”, a adunat în două luni de la lansare aproape 3 milioane de vizualizări doar pe contul sau oficial de Youtube. Piesa se afla în continua ascensiune în topurile radio/tv, atât din ţara cât şi din afara.

Agenda de concerte a Innei este una cât se poate de aglomerata, ea pregătind doua turnee surpriza în colţuri exotice ale lumii.

Citeşte şi:

Alexandra Stan şi Inna, în topul celor mai sexy femei din lume

Mihai Trăistariu: «Inna la Eurovision? Mă înţeapă inima!»

Inna, mai sexy şi mai frumoasă ca niciodată în noul videoclip «Club Rocker» - VIDEO

Loading...