Începe festivalul Folk You, la Vama Veche

Citeste tot despre: 

Luna august aduce muzică bună pe Litoral.

În perioada 1-4 august, de la ora 18.00, Festivalul Folk You se va auzi din nou pe plaja din Vama Veche şi îi aduce pe scenă pe Gheorghe Zamfir, Vasile Şeicaru, Ada Milea, Alexandru Andrieş, Viţa de vie, Cristi Minculescu şi Nuţu Olteanu (joi), pe Grigore Leşe, Celelalte Cuvinte, Zdob şi Zdub (vineri), pe Ducu Bertzi, Alina Manole, Paula Seling, Florin Chilian, Baniciu, Lipan & Friends (sâmbătă) şi pe Ştefan Hruşcă, Nicu Alifantis, Taxi sau Vama (duminică). Intrarea este liberă.

Sting, în turneu la Bucureşti

Acompaniat de o trupă formată din cinci muzicieni, Sting a pornit anul acesta în turneul numit Back to Bass, în cadrul căruia îşi cântă cele mai cunoscute hituri ale sale. Ajunge şi la Bucureşti, unde va susţine un show incendiar la Romexpo, miercuri, 31 iulie. Biletele costă 144, 204, 272 sau 479 lei şi se găsesc pe site-urile de bilete.

Joe Cocker, live la Sala Palatului

Fanii artistului britanic Joe Cocker îl vor putea asculta live duminica viitoare (4 august), la Sala Palatului din Bucureşti. Vizita artistului la noi în ţară face parte din turneul de promovare al noului său album, „Fire it up", care conţine melodii clasice, de suflet, dar şi piese pline de energie şi vigoare. Cele mai ieftine bilete, de 135 de lei, s-au epuizat. Mai puteţi găsi bilete la preţuri cuprinse între 200 şi 750 de lei.


Loading...