EXCLUSIV One: «Am aniversat un an şi şapte luni de la prima întâlnire»!

Criss şi Vlad, adică trupa One, au lansat o piesă nouă şi pregătesc multe surprize. Cei doi adolescenţi ne-au vorbit într-un interviu exclusiv despre cariera lor muzicală, ce pregătesc ca actori dar şi despre povestea lor de dragoste, pentru că de ceva vreme formează un cuplu!

Hello! Tocmai aţi lansat o piesă nouă cu One. Ce ne puteti spune despre ea? Care este povestea ei?

Piesa se numeşte "Till the end of time" şi este făcută de băieţii de la Play & Win, cărora le mulţumim. Noul single ne reprezintă, iar textul este inspirat din povestea noastră, pentru că ne iubim, iar sentimentele noastre vor rămâne neschimbate toată viaţa.

Pe când lansaţi primul album One? Câte piese va avea?

Vom lansa la sfârşitul lunii albumul nostru de debut, "Aprinde un vis", material care conţine nouă piese, printre care "Till the end of time" (by Play and Win), dar şi "Un nou început" sau "Ploaia mea". Pe 29 octombrie plecăm într-un turneu naţional, momentan avem şase oraşe confirmate Deva, Alba Iulia, Târgu-Mureş, Cluj-Napoca, Oradea şi Timişoara. Abia aşteptăm să ne întâlnim cu fanii din toată ţara!

Ce alte noutăţi pregătiţi până la finalul anului?

Lucrăm la noul proiect televizat, vom avea concerte ONE şi LaLa Band şi, în plus, mai avem mici idei pe care sperăm să le transformăm în realitate şi de care o să auziţi în curând.

Aţi împrumutat vocile unor personaje de desene animate. Cum a fost experienţa? O veţi repeta?

Ne-a bucurat foarte tare propunerea de a dubla vocile lui Justin şi Taliei din animaţia "Justin şi cavalerii 3D". A fost prima noastră experienţă de acest fel, şi ne-a plăcut, deşi totul trebuia făcut repede, pentru că aveam filmări, examene şi înregistrări. Ne-a plăcut mult că personajele ale căror voci le-am dublat sunt doi îndrăgostiţi, ca şi noi.

Cum a fost experienţa de la Londra? Ce amintiri plăcute sau mai puţin plăcute aveţi de acolo? Vi s-a întâmplat şi ceva ieşit din comun?

Am studiat timp de o săptămână la Guildhall School Of Music and Drama, unde au studiat şi celebrii Daniel Craig, Orlando Bloom sau Ewan McGregor. Am luat lecţii de actorie, muzică, coregrafie, tehnică audiţiilor, tehnică de televiziune şi machiaj. Am jucat şi am cântat în limba engleză şi am întâlnit actori care ne-au fost şi profesori. Cursul s-a finalizat cu un spectacol cu public, pe scena unui teatru foarte important, Her Majesty's Theatre. Ne-am făcut mulţi prieteni din Anglia, Danemarca şi Ghana, a fost foarte frumos.
Peripeţii? Am rămas închişi pe dinafară vreo jumătate de oră, pentru că se luase curentul în apartamentul pe care îl închiriasem, apoi, când am reuşit să intrăm, am constatat că nu aveam nici apă, aşa că ne-am spălat cu apă îmbuteliată.

Filmaţi pentru un nou proiect, care are legătură cu serialul "Pariu cu viaţa". Ce puteţi spune despre noile personaje şi cât timp petreceţi pe platourile de filmare?

Avem un program foarte încărcat, dar facem ce ne place, aşa că filmările prelungite nu ne deranjează. Cât despre personajele noastre, vă lăsăm pe voi să descoperiţi, momentan păstrăm surpriza!

Relaţia voastră continuă? Care sunt ultimile cadouri pe care vi le-aţi făcut?

Am împlinit 1 an şi 7 luni de la prima noastră "întâlnire". În această perioadă ne-am făcut multe cadouri. Avem şi nişte bijuterii, unul de la altul, care ne sunt foarte dragi. Cele mai recente cadouri au fost de ziua mea, când am primit de la Vlad o minivacanţă romantică la Sinaia şi o bijuterie din argint cu două inele cu mesajul: ‘The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return'.

Care mai este relaţia cu fanii? Dar cu prietenii voştrii? Ieşiţi mai des?

Cu fanii avem o relaţie foarte bună, ne urmăresc şi ne susţin. Ţinem legătura cu ei pe Facebook, pe pagina oficială ONE, https://www.facebook.com/one.paginaoficiala , şi mai nou, pe blogul nostru, http://oneband.ro, unde postăm noutăţi şi fotografii în exclusivitate. Le mulţumim fanilor noştrii şi le transmitem că îi iubim mult!
Cu prietenii noştrii, în afară de colegii noştrii din LaLa Band, de care suntem foarte apropiaţi, nu apucăm să ne vedem cât de des ne-am dori, pentru că avem un program foarte încărcat, însă ne bucuram de fiecare clipă alături de ei.

Ascultaţi în continuare piesa celor de la ONE!

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1