EXCLUSIV Alessia s-a cuplat cu dansatoarea ei? Cântăreaţa face dezvăluiri

Are imaginea unei artiste cool şi zvăpăiată, însă Alessia e o tânără liniştită, plină de viaţă, care suferă din dragoste şi se poate îndrăgosti de un om normal. Despre muzică, viaţa particulară şi cum este în viaţa de toate zilele, Alessia ne-a povestit mai multe în continuare.

Click!: Hello, Alessia. Ultimul tău single se numește "Hacker de sentimente". Ne poţi spune cum e in viziunea ta o astfel de persoană?
Alessia: Multe dintre caracteristicile unui hacker de sentimente le-am introdus în textul piesei, așă că pentru mai multe detalii, accesați butonul de play de pe canalul de YouTube Red Clover Media.

Click!: În viața ta ai avut parte și de hackeri de sentimente?
Alessia: Cu siguranță cu toții am avut parte de un hacker de sentimente în viața noastă, iar eu nu sunt o excepție, dovadă fiind textul piesei.

Click!: Ai suferit din dragoste?
Alessia: Am suferit și nu mi-e rușine să recunosc. Suferința ne ajută să acceptăm un eșec, să învățăm din greșeli și să ne adunăm forțele pentru a face lucrurile mult mai bine pe viitor.

Click!: Acum ești singură sau într-o relație?
Alessia: În ultima vreme s-au făcut foarte multe speculații referitoare la orientarea mea sexuală și am fost cuplată în presă cu o parte din fetele care fac parte din echipa mea. Nu m-a deranjat faptul că s-au făcut speculații, doar că nu este adevărat și îmi place ca publicul să mă cunoască așa cum sunt. Să revenim la întrebare, din păcate sunt singură.

Click!: Ai adoptat o fetiță când aveai doar 18 ani, nu îți dorești să fii și mamă biologică?
Alessia: Îmi doresc enorm să devin mama, doar că un copil are nevoie de doi părinți, iar eu sunt singură în acest moment, așa că nu este cazul, plus că sunt foarte fericită alături de cea mică și îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi că mi-a scos-o în cale.

CLIIMA20131111_0127_1.jpg

Alessia este singură

Click!: Ce trebuie să aibă "acel" bărbat să te cucerească?
Alessia: Nu trebuie să aibă nimic special, trebuie doar să existe chimie între noi, atâta tot.

Click!: Se spune ca "dragostea trece prin stomac", tu gatesti pentru persoana iubita?
Alessia: Nu sunt o bucătăreasa desăvârșită, dar știu să gătesc aproape orice și atunci când există persoana iubită îmi place să îi gătesc tot ce îi place, bine, trebuie să imi mai și iasă. :))

Click!: Cât contează aspectul fizic și cât de important este sexul într-o relație?
Alessia: Cu toții știm că sexul este destul de important într-o relație dar nu cel mai important, cât despre aspectul fizic, nu prea am ce să spun deoarece atunci când cunosc mai bine pe cineva și ajung să îl plac pe interior în ochii mei începe să fie cel mai frumos!

Click!: Revenind la aspectul fizic, tu ai fost blondă, apoi te-ai vopsit jumătate blondă, jumătate roz, acum ești roz tot capul. Ce te-a determinat să faci aceste schimbări?
Alessia: Știi vorba aia "ce visezi noaptea faci ziua"? E, cam așa sunt eu, fac schimbări inclusiv din punct de vedere al imaginii ori de câte ori simt nevoia.

Click!: În afară de culoarea părului, ce alte schimbări ți-ai dori să mai faci? Ai apela la chirurgia estetică?
Alessia: Nu sunt împotriva operațiilor estetice și aș vrea să îmi fac o mică ajustare, dar deocamdată nu sunt foarte convinsă, așă că prefer să nu vorbesc prea mult despre asta.

Click!: Puțină lume știe că tu te implicit în compunerea pieselor tale, atât ca linie melodică cât și ca versuri, ce te inspiră?
Alessia: Întotdeauna îmi aduc aportul în compunerea pieselor deoarece nimeni nu poate intra în sufletul meu să știe ce vreau să transmit pe piesa respectivă. Mă inspiră experiențele pe care le trăiesc zi de zi, fie frumoase, fie mai puțin frumoase.

Click!: Ai cântat în greacă, spaniolă, engleză, română. În ce alte limbi ai vrea să mai cânți?
Alessia: Uite că la asta nu m-am gândit, dar mi-ai dat de gândit acum. Mă amuz gândindu-mă la faptul că de curând am cunoscut pe cineva din China și mi se pare o provocare să învăț câte ceva din limba chineză, asa că, cine știe?!

Click!: Ce planuri muzicale ai, la ce să ne așteptăm de la tine?
Alessia: Am foarte multe planuri din punct de vedere muzical. Pregătesc o sesiune live, lucrez intens în mai multe studiouri și îmi doresc din tot sufletul ca tot ceea ce fac să fie pe placul publicului! Vedeți pe fb.com/AlessiaOfficial ce pun la cale și ce fac zi de zi. Puupu!

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1